marți, 3 octombrie 2023

Televiziunea pro sodomie PRO TV salută cu entuziasm respingerea de către Colegiul de judecători a Marii Camere a contestatiei depusă de guvernul României



Obligaţia ţării noastre de a proteja şi recunoaşte familiile formate din persoane de acelaşi sex este reconfirmată de Colegiul de judecători ai Marii Camere, care a respins contestaţia depusă de Guvernul României în cazul Buhuceanu şi Ciobotaru şi alte 20 de familii împotriva României, au transmis reprezentanţii ACCEPT, marţi, într-un comunicat de presă.

Astfel, Hotărârea CEDO pronunţată în luna mai a acestui an rămâne definitivă, la fel ca obligaţia pozitivă a Guvernului şi Parlamentul României de a adopta măsuri urgente care să asigure protecţia şi recunoaşterea legală a tuturor familiilor, mai indică sursa citată.

„Nu mai există căi de atac prin care statul să se sustragă de la obligaţiile pe care le are faţă de proprii cetăţeni. Este momentul ca România să facă pasul firesc, pentru care majoritatea populaţiei se declară pregătită.

Zeci de mii de români au aşteptat încrezători concluzia Colegiului de judecători ai Marii Camere, format din reprezentanţi ai ţărilor membre, după ce Guvernul a hotărât să amâne implementarea Hotărârii CEDO care-l găseşte vinovat pentru încălcarea Articolului 8 al Convenţiei Europene, privind viaţa de familie.

sursa: https://stirileprotv.ro/hotarare-definitiva-cedo-romania-este-obligata-sa-recunoasca-si-sa-protejeze-familiile-formate-din-persoane-de-acelasi-sex.html

Cam halucinant și mincinos comentariul celor de la PRO TV cunoscuți pentru poziția lor pro LGBT, trasgenderism, avort , ed. sex. în școli etc. 

Nu există nici un sondaj care să confirme că majoritatea populației României este pregatită pentru legiferarea sodomiei și nici că zeci de mii de români așteptau acest rezultat care reflectă pozitia progresist ateistă a judecatorilor UE. 

Dar asta este situația previzibilă în condițiile în care  majoritatea românilor au fost suficient de iresponsabili (să folosim un cuvant elegant) ca la Referendumul pentru Familie să nu se prezinte la vot.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu