joi, 11 octombrie 2018

Referendum sau revoltă anticreștină ?


                                                                                             
                                                                                     



Inițiată în anul 2015 de către Coalția pentru familie și susținută cu semnăturile a 3 milioane de cetățeni și cam toate Bisericile din Romania referendumul pentru redefinirea căsătoriei în constituție a pornit cu mari speranțe de reușită, sondajele chiar și cele din primavara aceasta fiind extrem de favorabile. Rezultatul însă a fost un eșec dureros neintrunindu-se cvorumul necesar de persoane prezente la vot de 30% , atingându-se doar procentul de 21% , reprezentănd 3,8 milioane  votanți, dintre care 91,5% au votat Da.
Cauza neatingerii pragului de 30% o reprezintă în primul rănd mobilizarea peste așteptari a tuturor forțelor anti-referendum respectiv anticreștine , s-au unit toți cei care susțineau și pâna acum comunitatea homosexuală inclusiv posturi mari de televiziune precum Digi 24 TV, PRO TV, și multe altele , ziaristi cunoscuți pro homosexuali și anticreștini ( C T Popescu, Cosmin Prelipceanu, Moise Guran etc. intelectuali cunoscuți preum Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu, Alina Mugiu Pipidi ) mișcarea Rezist ,organizațiile LGBT , împreuna cu o puzderie  de ONG uri Sorostiste și-au unit cu toții forțele într-un razboi total de dezimformare și știri false refereritor la referendum.
 Astfel sa creat o psihoză generalizată împotriva referendumului pe baza informatiilor mincinoase fantasmagorice lansate în spațiul public care spuneau că "referendumul este a lui Dragnea" și "întrebarea de pe buletinul de vot este o capcană , în realitate se va vota amnistia infractorilor la acest referendum". 
La toate acestea sa observat  pe grupurile de discutii și paginile facebook ale unor posturi TV comentarii care arătau o ură sălbatică cu injurături, jigniri la adresa inițiatorilor și celor ce susțin acest referendum pentru redefinirea căsătoriei . Problema este nu doar faptul că sa pus în mișcare o mașinarie infernală de propagandă mincinoasă și dezimformare dar și faptul că un numar mare de oameni în special tineri și-au însușit  aceste minciuni și manipulari  fară să verifice dacă sunt corecte și au trasnmis mai departe aceste fake-news-uri.
 Au existat sute ,mii de redistribuiri ale emisiunilor lui CT  Popescu un adevărat "guru" al ateilor și anticreștinlor de la Digi 24 TV , sute de mii , milioane de oameni au pactizat cu aceasta mișcare anti-referendum , care sa dovedit de fapt a fi o mișcare anti-creștina 
susținută de atei și homosexuali . S-au auzit din nou lozinci precum cele de la Colectiv , "vrem scoli,  spitale nu catedrale " ..Și atunci la revolta creată dupa tragedia  de la Colectiv 
tinerii sau revoltat strigând lozinci pe străzi împotriva Bisericii (BOR) pe motiv ca preoții iși permit să le spună lor să nu participe la cluburi rock " cum iși permit să ne spună preoții ce muzică să ascultăm, eu fac ce vreau nu-mi comanda nimeni "  spunea a tânara la vremea respectivă la un post de radio. 
Atunci sau solidarizat cu muzica rock considerată "satanică", acum la referendum s-au solidarizat cu homosexualii și din nou împotriva bisericii BOR. Referendumul fiind susținut de către BOR și celelalte biserici din România care i-au indemnat să meargă la vot, ei tinerii rebeli au ignorat indemnul preoților si au trecut în tabară opusă anti-referendum.
Tinerii  și nu doar ei, se alatură homosexualilor pentru ca spun  ei," toti trebuie sa aibe drepturi , să facă fiecare ce vrea ". Ei nu conștiintizeaza că acordarea acestor drepturi homosexualilor ingradesc automat drepturile oamenilor obișnuti , normali, drepturile creștinilor în special - cum se întampla in occident. Și nici nu înțeleg că drepturi pentru un comportament nenatural anormal ca cel LGBT este în opoziție flagrantă cu valorile creștine, pe care ei nu le cunosc (și nici nu pare să fi interesați să le cunoască).
Acest apel la boicot și alăturare la gruparea susținatorilor  homosexualitatii  sa dovedit a fi o mișcare anti-creștina , indreptată împotriva valorilor creștine . 
Rezultatul referendumului arată că in Romania creștinii care până de curand se considerau majoritari ,90%, au trecut în minoritate fiind în prezent 20% din populație , este vorba de creștinii practicanti (traitori) desigur . 
Iar în Romania în momentul de față constatăm cu surprindere că exista o forță importantă anti-creștina care deține puterea pentru că deține majoritatea mijlocelor media , televiziuni în special , stații radio, saituri și prin acestea au putere mare de influențare a maselor. Această forță sa dovedit a fi folosită in favoarea comunitații homosexuale și impotriva valorilor creștine.
Din punct de vedere politic această mișcare care susține homosexualitatea se numește "progresistă" fiind de fapt neo-marxism (cultural) ca partid fiind reprezentat de USR , care și-a asumat deschis această ideologie . Este ideologia dominantă în UE , în majoritatea țărilor vest Europene , în contrast cu dreapta conservatoare creștină  care este dominanta în Europa de Est - Polonia , Ungaria,Croatia,  Slovacia, Lituania, Letonia , Bulgaria, Serbia  . Aceste țări  trecând la rândul lor printr-un referendum de modificare a constituției conform valorilor creștine care a avut suucses la ei , din păcate la noi a fost doar un "vis frumos" spulberat de  anticreștinii neomarxisti  care doresc un stat "modern" LGBT , nu creștin.
Majoritatera celor care au boicotat intenționat referendumul pentru înscrierea în constituție a căsătoriei între bărbat și  femeie și nu altfel sunt ortodocși , eșecul referendumului echivaland cu cel al BOR o religie în care oamenii îsi spun creștini făra să cunoască și fără să respecte invățături  elementare din creștinism , dovedindu-se  "crestini cu numele" (fapt recunoscut chiar de preoți zilele acestea )  care după cum ne-au demonstrat  ușor trec în tabăra opusă.


...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu