miercuri, 3 octombrie 2018

Manipularea lui C T Popescu la Digi 24 TV

                                              


  In ultima perioada odată cu apropierea datei referendumlui pentru definirea căsătoriei sa putut observa o intensificare a atacurilor din partea unor televiziuni împotriva referendumului aspect confirmat și de  domnul Mihai Gheorghiu presedintele Coalitiei pentru familie la  conferița de presă desfașurată  la 1 oct. 2018 . Aceste atacuri fiind însoțite și de blocarea accesului reprezentanților coaliției la posturile TV  respective. Una din cele mai agresive dovedindu-se  Digi 24 TV  un exemplu în acest sens ar putea fi  emisiunea  "Jurnalul de seara " realizat de Cosmin Prelipceanu care îl are ca colaborator pe ziaristul C T Popescu .
 Probabil aceste emisiuni ar putea rămâne în istorie pentru agresivitatea lor împotriva refendumului inițiat de Coaliția pentru familie și susținută de 3 miloane de cetățeni și datorită impactului pe care la avut asupra populației.

 Jurnalistul  C T Popescu având se pare mare priză la public datorită stilului său dur , autoritar de a comenta, iar "prostimea" asta vrea să audă cineva care critică dur tot ce se întamplă în țara asta fie bine sau rău.
Un astfel de interviu este și cel  preluat de "Canalul de știri "  în care C T Popescu spune printre altele .. "Singurul scop al referendumului pentru familie este unul politic. Referendumul în sine nu rezolvă nimic. Campania o să o facă activiștii de partid PSD , în teritoriu, înfrățiți cu oamenii Bisericii. Cum poate referendumul sa influenteze in bine copii Romaniei?    in nici un fel spune el....Eu nu ma duc la vot ca nu sunt idiot , a mai spus C T Popescu."

Invitatul si colaboratorul Digi 24 TV dă dovadă de o obraznicie și aroganță fără limite insinuând că cei care merg la vot ar fi  "niste idioți" - jignind în acest fel milioane de oameni - toate aceste afirmații având scopul de a umilii  pe susținătorii referendumului și a descuraja oamenii sa mearga la vot . 
Dar de ce atâta adversitate - feroce am putea spune, a ziaristului  C T Popescu (& Digi 24 TV ) față de acest referendum ?
Pentru ca acest referendum este pentru definirea căsătoriei ca fiind numai între un bărbat și o femeie și nu și între persoane de același sex. 
Iar C T Popescu (care în urma cu cățiva ani declara că este împotriva comportamentului  homosexual ) în ultimul timp și-a schimbat radical atitudinea devenind un susținător activ  al fenomenului homosexual.

 
 Dar cine să-i dea replica din moment ce jurnalistii de la Digi 24 TV (precum Cosmin Prelipceanu ) nu invita niciodată alte personalitati la discuții, nu a invitat pe reprezentantii Coaliției in cazul de față  pentru a exista o reprezenare echitabila , dreptul la replică conform legii. 
  Și toate acesta pentru că Digi 24 TV la rândul ei susține agenda LGBT (homosexuali , lesbiene, transexuali  etc.) fiind apropiată de SNSPA , școala care promoveaza intens așa zisul "progresism" neo-marxist. 





                                                         
Noua ordine LGBTQ Egalitate dar nu pentru crestini


DANEMARCA. Legea care obliga cultele sa casatoreasca religios homosexualii se aplica TUTUROR BISERICILOR?

     In occident homosexualii au acces în școli și grădinițe unde își promoveaza ideologia imorală, asta se va întîmpla și în România dacă referendum va eșua prin contrubuția televiziunilor sodomite.

                                           

  

Secvente video din emisiunea Jurnalul de seara cu C T Popescu 


CTP: Pentru mine, acest referendum inseamna o pledoarie pentru mersul pe jos

 

....

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu