duminică, 17 martie 2019

Televiziunile "corecte politic"

Corectitudinea politica este o veritabila  ideologie sau cum numesc unii "religia Noii Ordini Mondiale" . Corect politic inseamna practic renuntarea  la propriile convingeri culturale, religioase etc. si supunerea la noua ideologie .
Jurnalistii tineri au fost in marea lor  majoritate indoctrinati pana la saturatie in facultatile de jurnalism moderne cu aceasta ideologie . In plus cei mai multi dintre ei sau dezis de mult si de bruma de valori crestine autentice in care mai credeau .

    Ce promoveaza de fapt televiziunile aliniate ideologiei "Corect politic". 

        - Apararea si promovarea ideologiei LGBT (homosexuali , lebiene, trasgenderi, ideologia de gen) a drepturilor homosexualilor la parteneriat, casatorie etc.
        -  Apararea si promovarea libertatii de emigrare a popoarelor necrestine, musulmane, etc. in Europa si nu numai .
        - Dreptul femeilor la avort in orice conditii , miscarile pro -viata sunt prezentate intr-o lumina nefavorabila , manifestarile acestora sunt ignorate cu buna stiinta .
        - Sustinerea partidelor si miscarilor care promoveaza globalismul si condamnarea politicienilor sau partidelor numite de ei "populiste" sau nationaliste", care promoveaza valorile nationale si se opun globalismului.
         -  Denigrarea celor care nu accepta ideologia "corect politic" si promoveaza valorile crestine si nationale ,etichetati de catre acesti jurnalisti zis "progresisti"  ca fiind "de extrema dreapta" sau fascisti.

Ideologia corectitudinii politice este una totalitara care isi propune sa inlocuiasca valorile crestine cu cele seculare , in tarile in care aceasta ideologie a triumfat drepturile umane , normale au disparut, iar crestinismul este in mare parte anihilat, subordonat noii ideologii .

Aproape zilnic sunt ucisi, masacrati crestini de catre musulmani sau hindusi  in Africa , Asia dar televiziunile subordonate ideologiei corectitudinii politice ignora intentionat acele stiri..

  
      ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu