vineri, 13 iulie 2018

Marșul "anormalității" 2018

Imagini pentru parada gay bucuresti 2018
                                                                          

 Cine sustine parada gay in Romania ? 
                                                                          
Parada homosexualilor tinde sa devina o moda si in Romania , la ea participa an de an tot mai mute persoane atat in capitala cat si in unele din orasele mari . La aceste parade participă homosexuali, lesbiene  dar si tot mai multi sustinatori ai acestora . Cine sunt acești sustinători ? 
In cea mai mare parte sunt tineri ,unii din ei atei sau "liber cugetatori" care nu cunosc perceptele crestine referitor la aceste practici  bolnave ,imorale si nici nu sunt interesati sa le cunoasca. Sunt tineri animati de spiritul rebeliunii față de normalitate, față de valorile tradiționale ale societarii asemanatori poate in unele privinte cu hippiotii din anii '60 , care consideră ceva "cool" sa te asociezi cu o practica anormală la moda in occident .
Homosexualii fiind practic niste "dezaxati " (homosexualitatea fiind considerată până nu demult o boală mintală) care trag dupa ei altii la fel ca si ei, dupa cum spune proverbul romanesc, "spune cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti"...o lume, o "civilizatie"  care se duce inspre prapastia haosului anormalitatii si imoralitatii.


.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu