vineri, 19 iunie 2020

De ce legea despre identitatea de gen este susţinută frenetic de universităţi ?


De ce legea despre identitatea de gen a dat foc Consiliului Rectorilor?
După votul prin care Senatul României a adoptat un amendament la Legea Educației care interzice informațiile depre identitatea de gen în școli și universități, Consiliul Rectorilor a luat foc. La fel și conducerile marilor universități.
Cu mici excepții, mediul universitar românesc acuză că "se restrânge libertatea membrilor comunităţii universitare de a exprima liber opinii academice în spaţiul universitar, de predare, de cercetare şi de creaţie, în conformitate cu criteriile de calitate academică, libertate garantată prin lege".
De ce? Ce anume îi mână în luptă pe distinșii profesori? Chestiunea autonomiei universitare este praf în ochi. Nu că nu ar fi importantă, dar la adăpostul autonomiei universitare se pregătește sub ochii noștri generația demolatorilor de statui.
Doar că noi, ca întotdeauna, am rămas puțin în urmă. Dar vă asigur că peste zece ani statuia lui Vlad Tepeș va fi dărâmată, pentru a tras în țeapă hoți și homosexuali. Și a lui Mihai Viteazul va fi devastată că a sprijinit sclavia iobagilor. Și nu va scăpa nici Ștefan cel Mare că doar era "lesne vărsătoriu de sânge".
De ce au sărit ca arși universitarii? De ce i-a aprins atât de tare povestea cu identitatea de gen?
1. Pentru că e vorba de mulți BANI. Da, ați citit bine, se tem că vor pierde mulți bani. Se fac masterate azi și alte cursuri bine platite despre ideologia de gen și despre alte nebunii ideologice la modă.
2. Pentru că universitățile românești sunt dominate de marxism și ideologie de stânga. Spălarea creierului nu se face încă la nivelul universităților din SUA sau Europa occidentală, dar urmează.
3. Pentru că nebunia și tâmpirea globala odată pornită este tot mai greu de oprit. Universitațile, canalele de informare media și mare parte din elita politică promovează la greu sexo-marxismul. Unii pe față, alții mai pe ascuns, dar aceasta este direcția.
4. Pentru că spiritul anticristic lucrează în aceste vremuri cu intensitate maximă. Lupta pentru distrugerea libertății și democrației, în numele unei așa zise libertăți făra limite, pregătește din plin intrarea în scenă a lui Anticrist.
Mai devreme sau mai târziu vom plăti prețul indiferenței noastre, sau poate ne vom trezi...
Sursa : Samy Tuțac Facebook 

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu