luni, 1 octombrie 2018

Incidente LGBT la TVR

 Constatam cu regret ca si Televiziunea publica se numara  printre televiziunile sustinatoare ale  comunitatii LGBT (homosexuali, lesbiene etc.) din Romania . Se pare ca in cadrul personalului de la Știri  bate "un vânt" al Sodomiei , o dovada evidenta in acest sens a fost si incidentul din cadrul emisiunii "Puls " din data de 28 .09. 2018 cand un operator a strigat catre reprezentantul Coalitiei pentru familie  Mihai  Gheorgiu prezent in studio " sunteti penibili"... La cine s-o fi referit de fapt angajatul TVR , la Coalitia pentru familie sau la cei peste 3 milioane de cetateni care au semnat pentru convocarea unui referendum pentru definirea clara a casatoriei in constitutie ? 
Sa fie oare printre personalulul redactiei Știri  o inclinatie sau simpatie patologica spre acesta deviatie de comportament numita LGBT ? 

 https://www.youtube.com/watch?v=MFRi24FEO_w

 Despre o alta deviatie de fapt  la  o "grava deraiere de la principile progresiste ale stangii " la care Romania se expune prin declansarea referendumului vorbeste si  corespondentul TVR la Bruxelles ,Lucian Parvoiu  .
Ce inseamna de fapt termenul de "progresist" pe care cei de la TVR ni-l propun ca model de urmat, obligatoriu ?

  Homosexualitatea ca normalitate sau de ce nu chiar regula de viata , asta este reperul in occident cu oameni circuland goi pe strada , la care se se adauga ideologia de gen.
 Acesta e "progresismul" vest European  spre care ne impinge pesa sodomita ?


                                                           




In schimb despre statele cu adevarat civilizate care au avut deja un referendum in care au stabilit ca casatoria intre un barbat si femeie este singura acceptabila intr-o societate normala , bazata pe valori crestine, presa pro LGBT  nu aminteste nimic.

                                                                       



.....
                                                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu