joi, 26 octombrie 2017

Ce este corectitudinea politica ?
Ce este corectitudinea politică ?

Termenul  corectitudine politică (CP) este preluat din limba engleză  "Political Correctness" se referea inițial la folosirea unor expresii care  pot jigni  minorități etnice, de gen, religioase, persoanele cu handicap fizic sau psihic, în vârstă, de altă rasă, homosexuali,etc. 
Ulterior termenul a devenit o veritabila  ideologie sau cum numesc unii "religia Noii Ordini Mondiale" . Corect politic inseamnă practic renunțarea  la propriile convingeri culturale, religioase etc. si supunerea la noua ideologie .

Corectitudinea politică sau noul chip al totalitarismului
Astazi, in lumea occidentală postmodernă, “este foarte greu – indiferent de locul unde trăiesti sau de cercul social la care te raportezi, sa porți o discutie serioasă despre rasă, imigrație, politică educațională sau cea culturala, fară a întâlni priviri ciudate si chiar reacții de uimire ți stanjeneală din partea prietenilor si a vecinilor.”
O lume tulbure, invalmasită, populată de oameni lipsiți de identitate și unicitate, uniformizați, remodelați astfel, din interior, prin ingineriile sociale impuse de ideologia corectitudinii politice, înlocuiește treptat o societate care funcționa după reperele tradiționale ale binelui și răului, ale adevărului (au mai ramas însa ramășițe din această societate mai ales la sate). Aceste repere, care dădeau lumii coerență, fundament și stabilitate, sunt spulberate, iar oamenii care alcătuiesc o astfel de lume nu mai pot fi liberi sufletește, nici nu mai pot gândi liber, în afara discursului acceptat.
 Pentru a închide gura celor incomozi, gardienii corectitudinii politice vor apela la termeni ideologici, lipsiți de sens, aplicându-le etichete precum “rasist”, “fascist” etc. pentru a infiera oponenții, fară a intra însa într-o dezbatere serioasă.
Promovarea homosexualitatii,  al avortului,  al emigratiei in masa muslmane, hinduse  catre tarile Europene,crestine fac parte din filonul ideologiei "corectitudinii politice".  Este acceași “distrugere creatoare” promovată de neoliberalism, de data asta însa cu metode “culturale”


Filmul documentar " Europa ultima reduta" difuzat inclusiv în România de postul B1 TV , prezintă realitatea crudă a Europei asediate de popoare aparținând altor rase, culturi, religii care vor să schimbe fața Europei ,să o domine. Toate acestea sunt rezultatul politicii de globalizare si a ideologiei acestei numită "corectitudine politica".

Europa -Ultima reduta -film documentar

"Corectitudinea politica" a ajuns sa penetreze in ultimii ani puternic societatile occidentate in tari precum Marea Britanie, Franta, Olanda, Germania, Suedia, Belgia, Canada, SUA devenind politica de stat.                                              Televiziunea și  corectitudinea politică
  Televiziunile din România -o parte din ele cel puțin au avut grije să se alinieze și ele la ideologia corectitudinii politice ,printre acestea Digi 24 TV prima pe listă , TVR  (o poziție oscilantă)  , PRO TV și altele. Printre temele promovate de acestea s-ar putea enumera o politică editorială vădit anti Trump ,  deasemenea obediență totală față de politica U.E., susținerea emigrației musulmane, pro avort , toleranță față de homosexuali , sustinerea vaccinării obligatorii a populației etc.

                                                         PRO TV Sustine sodomia 

 Dupa manele si telenovele, protv face acum propaganda homosexuala fatisa. Sub forma "divertismentului" pro tv a facut reclama asa-zisei "nunti" dintre doi barbati. Metoda este simpla: sa schimbam mentalitatea poporului prin amuzament. Asa au facut si manelele, si toata sub-cultura promovata de-a lungul timpului.
 Saitul PRO TV are pagini speciale dedicata homosexualilor . Rusine PRO TV! 

                                                           Ideologia de gen 

 Conform ideologiei de gen părinții nu vor mai fi liberi să-și educe copiii conform propriilor standarde morale și religioase și nu vor putea să se opună orelor de „educație sexuală” în care copiii sunt învațați că își pot schimba sexul.


....
 
....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu