joi, 16 martie 2017

Jurnalul de seara

                                      Digi 24 TV - Atac la normalitateIn emisiunea "Jurnalul de seara" din 15.03.2017 de la Digi TV  realizatorul acestei emisiuni  a lansat un atac dur la ceea ce el a numit "Nationalism  Populism si Intoleranta"   Ajutat de invitatii sai un grup de profesori de la o universitate privata in frunte cu  Cristian Parvulescu presedintele organizatiei "Pro Democratia" finantata de Soros , realizatorul emisiunii ia atacat in forta pe cei numiti de ei populisti  nationalisti  adica Trump, Orban, Wilders dar si Coalitia pentru familie si BOR pentru ca au intraznit sa se opuna casatoriei homosexualilor. A fost probabil cea mai virulenta, agresiva emisiune realizata in ultimii ani la o televiziune din Romania, care ne aminteste de emisiunile de proganda si manipulare de pe vremea dictacturii ceausiste . Desigur nici profesorii de la facultatea de stiinte politice  invitati de la nu au fost mai prejos demonstrandu-ne de fapt ce li se toarna in creiere studentilor la universitatile private din Romania, globalism, corectitudine politica, antinatioinalism.
    
  Afirmatiile facute in respectiva emisiune sunt de-a dreptul halucinante, sa dam doar un exemplu .."Populistii .. cei care vor referendum pentru redefinirea casatoriei  sunt un pericol pentru democratia din Romania" !
 Democratia in viziunea promotorilor anormalitatii de la Digi TV  inseamna: depravarea homosexuala , islamizarea Europei, renuntarea la identitatea nationala si religioasa - pentru ca aceasta interfereaza si stanjeneste libertatea altora.

                                                                  Realizatorul emisiunii "Jurnalul de seara" dl. C. Prelipceanu spunea ca "o minoritate a initiat un referendum pentru schimbarea constitutiei ..." Cine sunt de fapt cei care au organizat strangerea de semnaturi pentru schimbarea constitutiei numai Coalitia pentru Familie ? 
 In primul rand si in mod oficial Coalitia pentru Familie , dar in colaborare cu majoritatea cultelor crestine din Romania (zece la numar) care au contribuit la strangerea de semnaturi.
Se poate vorbi de o minoritate cand majoritatea bisericilor crestine sunt implicate in aceasta lucrare ?  Dimpotriva este vorba de o majoritate, chiar daca nu toti crestinii practicanti au semnat respectiva petitie.

http://coalitiapentrufamilie.ro/cine-a-initiat-revizuirea-constitutiei-romaniei/


Linkuri pe acelasi subiect .

                                                                Cum au ajuns americanii "corecti politic":

Cum a reușit „Școala de la Frankfurt” să transforme America
"Corectitudinea politică este un război asupra logicii și rațiunii. Dacă, citându-l pe Winston, protagonistul distopiei lui Orwell, „1984”, Libertatea este libertatea de a spune că 2+2=4, atunci astăzi America nu mai este o țară liberă."
Comentariu: Gelu din SUA "Ce diferita este USA astāzi fata de acum 30 de ani cînd am sosit aici fugind de comunism. Partea bunā este cā cam 50% din americani continuā sa ramânā conservatori si au un candidat pentru viitoarea prezidentie care sā ne reprezinte. Daca din nefericire H Clinton este aleasa… USA va fii o amintire. Statul Texas în care trāiesc si alte cîteva state vor pārāsii uniunea. Felicitari pentru informatie. Sper cā si altii vor citii si realiza ce se întîmplā."

 Trump ,O noua lovitura pentru Obama si sustinatorii teoriei genului

Victorie PRO-VIAȚĂ în SUA: Trump a aprobat legea care permite retragerea finanțării pentru gigantul avortului Planned Parenthood

Schimbare „seismică” la ONU: Comisia Națiunilor Unite privind Statutul Femeilor adoptă atitudini pro-viață și pro-familie, sub bagheta noii delegații americane

 Macedonia: Cetățenii contraatacă imperialismul cultural al lui George Soroș, în timp ce administrația Trump demarează investigații cu privire la folosirea fondurilor federale în proiectele acestuia din Europa de Est

Un refugiat musulman cu 4 neveste primeste 30 000 euro de la statul german

Marsul femeilor de la Washington ideologia pro avord si povara absurdului

De ce este pentru viata presedintele Trump

Trump - Mostenirea noastra crestina

Bizara alianta secularismului intolerant cu islamul terorist-ii


Proiect de lege 

Planul Kalergi 

Papa Francisc, agent al islamizarii ? 

Jerusalim Post - Finantarile lui Soros vizeaza crearea unui haos global,care sa distruga autoritatea statelor nationale 

 https://vremuritulburi.com/category/papa-francisco/..


 http://www.activenews.ro/economie-finante-banci/Se-pregateste-un-grav-atentat-la-libertatea-individuala-Planul-de-restrictionare-a-cash-ului-in-intreaga-Europa-140651

 http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=943901&title=soros-mastercard-pentru-migranti-si-refugiati-reuters-parteneriat-intre-george-soros-si-mastercard-pentru-a-ajuta-refugiatii-sa-vina-cat-mai-multi-si-sa-se-integreze-cat-mai-bine-in-europa-si-in-statele-unite
....
Schimb de linkuri 
        https://hunedoara.blogspot.ro/                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu