luni, 8 octombrie 2018

Cine sunt cei care au ucis referendumul pentru normalitate ?

                                      
                                         
                                                                                    




Adrian Papahagi, comentând pe rețelele sociale referendumul, remarca următoarele: „A fost un referendum cetățenesc, demonizat profesionist de elite bine antrenate în terorism intelectual (și plătite pentru asta) și nesprijinit în mod real de partidele politice (și nici chiar de Biserici prea mult, din câte pot observa).” 30% prezență este un prag prea îndepărtat, se pare, pentru starea actuală a societății românești.

Esecul referendumului pentru redefinirea familiei a fost consecinta a unui cumul de factori dar un element  a contat totusi foarte mult in acest esec si anume manipularea prin stiri false , minciuni impotriva referendumului instituita sistematic si programat de mai multe televiziuni si unele posturi de radio . Acestia au speculat faptul ca intrebarea era oarecum ambigua si au creat o psihoza generalizata prin care se inducea ideea ca votul la referendum va fi folosit de Dragnea pentru amnistia infractorilor, ceea ce era aberant.
La acestea adaugandu-se desigur obstructionarea accesului la TV a reprezentantilor Coalitiei.
 Digi TV este cunoscuta ca fiind sustinatoarea sarguicoasa  a ideologiei LGBT fiind in stranse legaturi cu SNSPA scoala care instruieste tinerii in corectitudine politica , ideologie LGBT, ideologie de gen, ateism stiintific etc. 
Invitatul permanent al jurnalistului Cosmin Prelipceanu la emisiunea "Jurnalul de seara" fiind nimeni altul decat ziaristul C T Popescu  cunoscut pentru simpatiile lui pentru homosexuali si in general ideologia "progresista" LGBT, ateu , asta ar explica multe. Dar altfel o persoana cu foarte  multi admiratori care cred orbeste in el ca intr-un "guru" care are intodeauna dreptate si nu greseste niciodata. Emisiunile cu ziaristul C T Popescu  in care acesta critica din greu referendumul au fost in ultimul timp preluate de numeroase televiziuni de maidan gen Baricada TV inregistrand sute de mii de vizualizari peste cele de pe cablu.
PRO TV fiind o alta televiziune care sustine de mai mult timp agenda LGBT , stirile PRO TV facand propaganda mascata pentru boicotarea referendumului chiar si in zilele cand sa votat . Imediat ce referendumul sa incheiat jurnalistii PRO TV  deja au sarit  sa ia  interviuri printre primii "castigatorilor" adica comunitatii de homosexali care desi nu se anuntase inca rezultatele finale  au si inceput cu pretentiile pentru initierea unei legi pentru partenariatele civile . Acesta fiind prima pretentie pe care de obicei o au, urmata de casatorie intre persoane de acelasi sex si adoptia de copii , plus multe altele.
  Pe langa aceste "piese grele" ale "armatei" anti referendum  sau aflat mai multe personalitati cunoscute , precum Andrei Pleșu,  Oana Pellea, Alina Mungiu Pippidi , Mircea Toma (ambii sorosisti) , Moise Guran , etc. 
 Acest referendum a aratat ca in Romania in momentul de față societatea sa impartit in doua grupuri distincte , crestinii conservatori pe de o parte si asa numitii "progresisti" adepti ai ideologiei LGBT , atei sau "liber cugetatori", anticrestini  (de obicei) desi nou aparuti si din ce in ce mai agresivi.
 In ce priveste votarea la referendum  a mai existat o categorie pe langa cele doua - cei neinformati sau dezinteresati, care cad usor in plasa celor care manipuleaza masele in cazul de față presa, televiziuni, internet .
Rezultatul referendumului a dat castig de cauza anticrestinilor care cauta sa implementeze in Romania ideologie neo-merxista occidentala unde crestinismul a fost inlocuit cu ateism , iar homosexualii ocupa o pozitie domonianta, crestinii fiind marginalizati. 
Deja mai multe televiziuni din Romania au trecut de azi pe față de parte homosexualilor desi pana mai ieri se pretindeau crestini. Homosexualii la randul lor au sarbatorit "victoria" desi aceasta a fost rodul sabotajului unora si indiferentei altoa si nu pentru ca populatia Romania in majoritate a  sustine homosexualitatea . Dimpotriva daca s-ar face un sondaj s-ar dovedi contrariul , dar cand e vorba de mers la vot, pentru unii e mai greu cand nu este un interes direct material.Acest referendum dovedeste de asemenea un nivel spiritual foarte scazut a multora care isi spun crestini dar nu cunosc si nici nu sunt interesati de valorile crestine.


....

                                                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu