joi, 12 octombrie 2023

Războiul din Israel în viziunea jurnalistului corect politic

 


Jusnalistul corect politic nu cauta niciodata adevarul , pentru ca nu este capabil sa-l indetifice  ci cauta intodeauna formule de echilibru sa impace si  "capra si varza" . Asa au facut si cei de la Stirile PRO TV in jurnalul de la ora 19 , cand au inceput stirile cu consecintele bombardamentelor din Gaza , populatia palestiniana disperata dupa riposta dura a armatei israeliene  oameni inclusiv copii raniti, locuinte distruse etc. Se pune accentul pe faptul ca victime sunt civili nevinovati sau ca sa-l citez pe presedintele Turciei, acesti "palestinieni inocenti"   Desigur ca sunt si palestinieni nevinovati pe acolo (mai ales minori sub 18 ani) dar majoritatea palestinienilor sustin organizatia Hamas , multi din acesti asa zisi "inocenti" au rude in organizatia terorista, si sar in sus de bucurie cand aud ca a mai fost ucis un evreu . De alfel chiar PRO TV a transmis in aceiasi emisiune un reportaj din Germania unde palestinieni stabiliti acolo in vremea lui Merkel demonstrau impotriva Israelului arzand steagul evreiesc, nu au fost deranjati deloc de mascararea a peste 1300 de israelieni nevinovati in mod salbatic inclusiv copii, dimpotriva ei stiu una si buna ura față de evrei , față de ne-musulmani in general. Si in ciuda insinuarilor neadevarate a corectilor politic ca palestinienii sunt obligati sa ramana pe loc, nu este asa se pot refugia  in Egipt, iar daca granita este inchisa vinovati nu sunut israenienii ci egiptenii ca nu vor sa-i primeasca. Cum ucrainienii sau refugiat in tarile vecine iarna pe minus 10 grade ? palestinienii oare de ce nu pot parasii Gaza, sau poate nu vor. 

Un scurt video distribuit de adeptii Hamas  pe internet arata comportamentul salbatic, față de un un israelean luat ostatic si dus in Gaza pe care il taraste afara din masina, plin de sange, apoi barbati palestinieni nu neaparat membrii Hamas , sarbatoresc captura cu strigaturile obisnuite invocand pe Alahul  lor, probabil l-au calcat in picioare filmul nu arata ce sa intamplat mai departe. Asta numesc unii "inocenta" populatiei palestiniene , or fi si inocenti printre ei, dar putini, prea multi au un comportament inuman asa cum au demonstrat si  evenimentele recente. 

Idealul desigur ar fi ca Israelul sa gaseasca o metoda de ai neutraliza doar pe cei care apartin de Hamas , dar asa ceva practic este  imposibil asa ca pot cadea victime multi frati, surori si cumnati de hamasisti sau viitori hamasisti. Aici cand se comit maceluri in masa nu e e loc de corectitudine politica , raul trebuie curmat de la radacina. 

                                                          




.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu