duminică, 10 aprilie 2022

Ucraina Europeană versus Rusia Putinistă

                                                                    



Presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a vizitat Kievul si sa intalnit vineri cu Volomir Zelenski . La discuțiile purtate vineri, Von der Leyen i-a înmânat lui Zelenski un chestionar a cărui completare reprezintă, pentru Ucraina, un pas mai aproape de statutul de țară candidată.

"Ucraina aparține familiei europene. Am auzit tare și răspicat cererile voastre. Și astăzi suntem aici pentru a vă oferi un prim răspuns pozitiv (...) Dragă Volodimir, în acest plic se află un document important pentru aderarea la UE. Chestionarul care se află aici este baza discuției noastre din săptămânile următoare. De aici începe drumul vostru către Europa și Uniunea Europeană", a precizat ea.

Uncraina, sau ce va mai ramane din ea dupe ce se vor retrage rusii la incheierea razboiulului  va dori sa se alinieze valorilor europene, cu bune si cu rele. De fapt procesul de aliniere a inceput de mult timp, sa luam exemplu paradele Pride ale homosexualilor care imita pe cele din Europe de vest sunt de mult timp prezente in Kiev si nu numai (ca si protestele impotriva lor de altfel).

                                                                     

      

Nationalistii romani care se opun LGBT  au gasit un motiv afisand aceste manifestari ale ucrainienilor sa treaca in tabara lui Putin care cum stim este impotriva sodomitilor .

 Dar sa pretinzi ca esti crestin si nu tolerezi manifestarile sodomitilor dar sa "inchizi ochii" la crimele la scara larga ale regimului Putin este cel putin la fel de imoral , ba chiar un gest criminal. Europa sodomita si Rusia Putinista sunt doua rele extreme de care orice crestin sau cel putin orice cetatean european cu o minima moralitate ar trebuie sa se fereasca ca de ciuma (Covid) nu ai ce alege intre ele. Nu in sensul de a ne izola ca tara, de a respinge in ansablu Uniunea Europeana ci acele nonvalori care sunt impotriva moralei si valorilor crestine, precum au facut de altfel si  polonezii.


.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu