joi, 14 aprilie 2022

Idioți bine plătiți din parlament dau legi aberante

                                                                                       


Parlamentarii platiti de popor cu salarii uriase si pensii speciale emit tot felul de legi aberante printre acestea sunt legile privind protectia animalelor (anumitor animale "valoroase" dupa mintea lor). Astfel exista legi care pretejeaza cainii si anumite pasari precum ciorile , uciderea unei ciori te poate costa o amenda uriasa sau inchisoare de la  6 luni la un an, in conditiile in care ciorile nu sunt in pericol de disparitie dimpotriva sunt intr-un numar exagerat de mare si provoaca probleme mari primariilor prin mizeria pe care o fac in parcuri pe strazi , peste tot. 

                                                                     

O alta categorie de animale protejate de legile aberante ale parlamentarilor sunt cainii ,in special cei care circula liberi pe strazi si deseori ataca oameni, copii, provocandu-le rani grave uneori mortale. Pedeapsa pentru ucidera unui caine fiind deasemea mare mergand pana la luni sau ani de inchisoare. 
Indivizi cu grave probleme de judecata (morala si spirituala)  nu stiu stiu sa deosebeasca un om de un animal considera animalul egal cu omul sau chiar mai valoros . Dar desigur nu toate animalele sunt tratate la fel, mielul ,oaia , vaca pot fi ucise fara probleme si in numar mare fiind considerate hrana deci inferioare altora considerate spurcate in anumite religii precum cea iudeo-crestina, spurcate dar faci puscarie  daca ai comis sacrilegiul sa le ucizi. 
In acest timp televiziunile de rahat nu au nimic de obiectat la acele legi stupide date de parlamentari fara judecata, dimpotriva mereu ne averizeaza ca acele animale sunt protejate de lege si cine comite "crima" de a le face rau poate merge la puscarie. Lor li se par normale toate anormalitatile , inclusiv homosexualitatea, transgenderismul toate sunt OK dupa mintea lor daca asa a hotarat Parlamentul Romaniei sau liderii de la Bruxel. Si aici sau dat legi cu pedepse grele care asteapta sa fie impementate ,oamenii normali in puscarie si anormalii  in parlament si uite asa anormalitatea devine normalitate si invers. 




...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu