duminică, 10 decembrie 2023

Euroarabia- Europa sub ocupație islamică ?

 




Arabii musulmani stabiliti in Europa vorbesc despre un plan secret al musulmanilor de a cuceri Europa prin emigratie masiva numit Euroarabia sau Eurarabia . Planul lor de a cuceri si islamiza Europa a inceput prin anii 1970 si treptat sa extins cu ajutorul globalistilor de la  Uniunea Europeana a caror politica politicaly correct a facilitat imigratia in Europa motivata de razboailele de Asia si Africa din ultimele doua decenii care au generat un val de refugiati.
 Premieri slabi (de ingeri) precum Angela Merkel in Germania si multi altii in Europa occidentala a permis intrarea a milioane de imigranti ilegali in tarile lor majoritatea musulmani din tari arabe si Africa. 

Falimentul spiritual al Bisericii Catolice , dar si a celei Anglicane si Luterane prin adoptarea unei forme de ecumenism desantat a permis deschidera portilor larg catre islamism pe continentul European. 

Astfel multe tari din Europa de vest nu mai arata deloc cu ce a fost, si-au pierdut total identitatea nationala crestina lasandu-se cucerite prin imigratie  de culturi straine pagane. In Marea Britanie peste 500 de biserici s-au transformat in moschei in ultima perioada , jumatate din orasele importante au primari musulmani inclusiv Londra , primul ministrul este indian de religie hindusa, numai 37% din locuitorii din Londra mai sunt de rasa alba restul sunt asiatici sau africani . 

In Romania procentul necrestinilor este mai mic deocamdata dar prin politica de recrutare de forta de munca din Asia anual intra in tara 1500-2000 de viitori  imigranti asiatici hindusi, musulmani, budisti la care se adauga studentii straini arabi care la terminarea studiilor se stabilesc in Romania , plus imigrantii care trec granita ilegal si cer azil in Romania . 

                                                      


       Londra și-a pierdut identitatea creștină - în curînd britanicii vor dispărea cu totul                                                     




                                                              


        Germania dupa Angela Merkel (fica de pastor luteran) orasele  sunt dominate de sunetul strident al megafoanelor moscheilor improvizate in pieti publice dotate cu amplificatoare , te simti parca ai fi in Sudan nu in țara lui Martin Luther.

                           


Copii crestini de la o scoala din Dortmund , Germania sunt obligati sa asculte rugaciunea de la un imam musulman, incredibil pana unde au putut ajunge autoritatile germane.
                                                             

 
                                                      
     

                                                                       

                                                                    


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu