luni, 30 octombrie 2023

Ofensiva Hamas împotriva Israelului a reînviat fascismul

 



Atacul terorist din 7 octombrie al organizatiei Hamas impotriva Israelului in care au fost ucisi (impuscati, decapitati, arsi de vii) 1400 de civili israelieni a starnit bucurie maxima printre "inocentii" palestinienii din Gaza - Video :

                                                               


Pe de alta parte in Romania si in lumea intreaga cu exceptia tarilor musulmane masacrul comis de organizatia terorista a starnit indignare pentru atrocitati si compasiune pentru israelieni  doar ca se pare nu a tinut mai mult de 3 zile. Odata cu riposta data de Israel prin  bombardamentele efectuate asupra obiectivelor Hamas din Gaza in urma carora au aparut imagini cu victime palestiniene "inocente" simpatia sa mutat de la Israel la palestinienii din Gaza. 

In manifestatiile pro palestinieni din SUA si unele tari europene au aparut simboluri naziste si slogane de genuri "Solutia finala pentru evrei" cu aluzie la lagarele de exterminare naziste. Unele canale youtube nationaliste cu nostalgii legionare au reiviat o legenda mai veche care spune ca in cartea evreilor Tora  scrie ca "doar evreii sunt oameni, ceilati sunt un fel de animale" . Puțin probabil sa existe asa ceva dar presupunem ca totusi ar exista s-ar referi probabil la vecinii israelienilor din vremea respectiva filistenii, cu 3000 de ani in urma  cand a fost scris cartea respectiva. Altfel s-ar potrivi de minune chiar si palestinienilor de astazi care s-au comportat precum niste animale in 7 octombrie si nu numai. Altfel evreii nu au fost niciodata agresivi față de neevreii precum musulmanii.

Oricum cam ciudata schimbarea asta de atitudine, a oamenilor cu memorie scurta care au uitat repede, de la o zi la alta,  crimele organizatiei Hamas din 7 octombrie, preluand fara retinere lozincile   musulmanilor identificand  Israelul ca singur vinovat. Pe de alta parte este clar ca oprirea ofensivei de catre Israel acum  ar insemna capitularea acestuia.

Oare in Germania anului 1945 nu au existat victime civile , copii ucisi de partea germana , sigur au fost multi, dar au fost invinuti rusii ca au distrus complet Berlinul pricinuind  atatea victime ? nu . Atunci a fost OK acum nu este, nu numarul de victime arata care parte are dreptate sau nu. Cei care au instigat cel mai mult impotriva Israelului a fost televiziunea britanica BBC care transmite non stop imagini cu copii raniti si morti in Gaza, refuzand in acelasi timp sa recunoasca organizatia Hamas ca fiind terorista. Corectitudinea politica dusa la absurd.


Cei care au trecut de partea palestininilor  antisemitii, au dat dovada de o gandire simplista judecand mai degraba cu inima sau cu orice altceva decat cu o minte rationala,  lasadu-se usor dusi de valul islamist. Crestinii adevarati au ramas totusi alaturi de Israel si de o judecata dreapta a lucrurilor, paganii au trecut de partea celor ca ei.

Ce ia impiedecat pe palestinieni sa paraseasca orasul Gaza cand li sa cerut sa se deplaseze in sud ? ca ar fi fost blocat un drum ...daca doreau putea gasi altul dar nu au vrut au dorit sa ramana alaturi de Hamas la fel cum au facuto si pana acum.

                                             


                                                                                      

Steagul Hamas ?


 

.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu