vineri, 28 iulie 2023

Marșul normalității 29 Iulie 2023 Bucuresti


 Manifestația este organizată de gruparea  (neolegionară)  Noua Dreaptă în aceliași zi va fi și Marșul "Pride" al LGBT în București 

Sâmbătă, 29 iulie, la București, are loc „Marșul normalității”, eveniment organizat pentru a sprijini familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, după cum relatează un comunicat de presă.

Marșul este autorizat de Primăria Capitalei și va porni la ora 13:00, din Piața Victoriei, urmând traseul: Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română.

Conform comunicatului, manifestanții vor protesta „Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;

2. Față de decizia și intenția CEDO de a băga pe gâtul românilor căsătoriile și parteneriatele homosexuale, în disprețul majorității creștine din România și a Codului Civil român care prevede explicit la art 277:

“(1) Este interzisă căsătoria dintre persoane de acelaşi sex.
(2) Căsătoriile dintre persoane de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute în România.
(3) Parteneriatele civile dintre persoane de sex opus sau de acelaşi sex încheiate sau contractate în străinătate fie de cetăţeni români, fie de cetăţeni străini nu sunt recunoscute în România.”

3. Față de atitudinea agresivă și jignitoare a lobby-ului homosexual care anul acesta a organizat parade homosexuale și la Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, pregătind o manifestare provocatoare similară la Oradea;

4. Față de harțuirea românilor care și-au exprimat public opoziția față de ideologia de gen și promotorii acestei aberații, ultima victimă fiind chiar cunoscuta campioană Sorana Cîrstea”.

Evenimentul este organizat de Asociația Noua Dreaptă și alți activiști.


https://corectitudinea-politica.blogspot.com/2023/07/marsul-normalitatii-29-iulie-2023.html

       

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu