miercuri, 24 iulie 2024

De ce televiziunile progresiste au pornit cu atât entuziasm campania pro Kama Harris

 


Televiziunile progresiste neo marxiste PRO TV, DIGI 24, TVR, Antena 3 etc. au inițiat de căteva zile o campanie entuziastă de susținerea a reprezentantei Partidului Democrat (stângist) din SUA .

 Cine este Kamala Harris de are atâta susținere din partea televiziunilor corecte politic din România ? 

Kamala Harris s-a născut în Oakland, California dintr-o mamă imigrată din India , și tată de origine jamaicanăHarris a absolvit Universitatea Howard și Hastings College din San Francisco, a fost desemnată procuror apoi procuror general al statului California. In prezent este vicepreședinte în guvernul Biden. 

In biografia s-a este descrisă  ca miltantă pro avort , pro emigrație , pro drepturi pentru cetățenii de culoare , cea mai înfocată militantă pro LGBT dintre candidații la preșidenția SUA de pâna acum  , transgenderi , este declarată adeptă a drepturilor fără limite . Este profilul ideologic al oricărui membru al Partidului Democrat care se respectă.

Adepții ei sunt  progresiștii care adera la " valorile" sus amintite din America și de pretudindeni , nici că ar fi o varintă mai potrivită pentru ei la preșidenția SUA decît o  femeie indo- jamaicană, cea mai "corectă politic" și anti  valori creștine. 

Pe de altă parte varianta Republicană e la fel de "șchioapă" cu un candidat aproape de 80 de ani descris de conaționalii săi ca narccisist  și megaloman care vrea neparat un al doilea mandat de președinte .  Dar dacă asta vor americanii republicani nu-i putem oprii, deși ar fi avut și alte variante mult mai rezonabile. Dacă vor pierde și aceste alegeri o vor face cu mâna lor iar America va intra în cădere liberă.


.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu