vineri, 12 aprilie 2024

Partidul AUR de la cel mai detestat la cel mai cautat de politicieni

 


In anul 2020 Mihai Nemtu avea numai cuvinte de dispret pentru George Simion si pentru partidul AUR si nu era singurul, Simion era numit "un huligan care nu stie nimic despre nimic". 

Si cu siguranta nu gresea prea mult dl. Neamtu si nici G.Simion nu s-a schimbat prea mult , doar ca intre timp a aparut Cristian Terhes europarlamentar caruia presedintele AUR a inceput sa-i faca "curte" promitandu-i  prima pozitie in listele AUR pentru europarlamentare . Dupa ce a trecut pe la  PSD si PNTCD Cristian Terhes s-a inscris  in Partidul National Conservator Roman unde a obtinut instantaneu  si functia de presedinte de partid in 1 decembrie 2023 . Existand o mai veche amicitie intre Terhes si Mihai Neamtu nu este exclus ca  Cristian Terhes sa-i fi sugerat la Mihai Neamtu inscrierea in partidul AUR cu scopul de a candida la europarlamentare. 

Presedintele AUR fiind in cautare de personalitati cunoscute pentru listele de la Parlamentul European a acceptat scuzele de altfel publice ale  lui Mihai Neamtu pentru atacurile din trecut si i-a oferit un loc considerat eligibil in listele pentru europarlamentare (pozitia 10), pe pozitia 1 fiind Cristian Terhes .

AUR chiar daca a ramas un partid controversat renumit pentru scandaluri in Parlament si cam pe oriunde apare , a atras oameni prin faptul ca este partid parlamentar si cu perspective de crestere. Astfel  a atras colaborarea  electorala cu inca 8 partide neparlamentare printre care Partidul National Conservator , Partidul Republican, Alianta Pentru Renasterea Nationala etc. (conditia pentru a fi acceptati pe lista este sa adune 200 000 de semnaturi de adeziune).

 Asa ca oamenii vor vota cu AUR chiar daca nu simpatizeaza neaparat cu partidul AUR ci cu partide care au semnat contracte de colaborare electorale in speranta ca reprezentati ai acestor partide vor ocupa un loc in Parlamentul European sau cel romanesc.

Mihai Neamtu despre George Simion si AUR in 2.12, 2020 

                                                            


Vezi si : Mihail Neamţu. AUR are o „armată de cruciaţi”

..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu