marți, 9 aprilie 2024

Mihail Neamţu. AUR are o „armată de cruciaţi”


Mihail Neamţu, candidat AUR la alegerile europarlamentare, pe locul 10 pe listă, a declarat, duminică, faptul că în 9 iunie alegătorii sunt chemaţi la „o cruciadă a bunului simţ aşa cum înaintaşii noştri s-au luptat pentru credinţă, pentru familie”.

Voi merge la Bruxelles pentru ca, alături de alți conservatori, creștin-democrați și suveraniști europeni, să restabilim un adevăr istoric: Uniunea Europeană a fost, inițial, un proiect cultural și economic, nicidecum un experiment ideologic: o construcție bazată pe creștinism, familii puternice, comerț neîngrădit, subsidiaritate și mișcarea liberă a bunurilor și a oamenilor.
Politicile verzi au sărăcit clasa de mijloc europeană. Trebuie să oprim centralismul și dirijismul birocraților de la Bruxelles.
Voi cere consacrarea referendumului drept mijloc privilegiat de consultare a voinței poporului român în chestiuni esențiale care afectează viața națiunii: imigrație, definiția familiei, extinderea UE.
Mă voi lupta zilnic pentru stoparea migrației ilegale și necontrolate din afara Uniunii Europene către țările bătrânului continent.
Mă opun hotărât cotelor și strămutării de populații străine pe teritoriul României. Nu putem transforma Europa într-un Turn Babel.
Cer limitarea dreptului de azil pe teritoriul României, fără să depășim o sută de persoane anual (iar cererile trebuie depuse în afara teritoriului național).
Multiculturalismul este un eșec teribil al ultimelor decenii. Sunt obligatorii politicile de asimilare a cetățenilor cu origini extra-europene aflați deja pe teritoriul UE.
Condiția de european se moștenește, ori se dobândește prin merit și efort de integrare lingvistică și culturală.
Voi cere ambasadelor și institutelor culturale să promoveze identitatea românească prin expoziții, conferințe și evenimente dedicate istoriei naționale, geografia țării noastre, dar și proiecte consacrate Marilor Cărți, creștinismului , precum și celorlalte tradiții spirituale ale românilor de pretutindeni.
Voi solicita blocarea propagandei LGBTQ în școli, televiziunile publice sau campusurile universitare din țările Uniunii. Fondurile europene trebuie să susțină și misiunea organizațiilor creștine în Africa și-n alte locuri.
Resping fără ezitare ideea Statelor Unite ale Europei cultivată de elitele birocratice de la Bruxelles, niciodată alese prin vot liber.
Voi pleda pentru reducerea drastică a birocrației din Bruxelles prin eliminarea a minim 10.000 de poziții administrative inutile și împovărătoare pentru bugetul Comisiei Europene și al Parlamentului European. Pensiile speciale trebuie eliminate nu doar la București, ci și la Bruxelles.
Voi cere închisoarea pentru activiștii radical-ecologiști care vandalizează opere de artă și blochează desfășurarea normală a traficului rutier.
Ne vom lupta pentru deplina libertate de exprimare a cetățenilor Uniunii înscriși pe rețelele de socializare, inclusiv platforma X (Twitter).
E vital să oprim islamizarea Europei.
Cerem interzicerea manifestațiilor pro-Hamas și pro-Isis. Mă opun construcției de moschei cu ajutorul fondurile europene. Voi cere un embargo nelimitat asupra finanțărilor celulelor de radicali jihadiști aflați pe teritoriul Uniunii.

Țările europene trebuie să-și recâștige dreptul de a-și controla frontierele. Iată definiția concretă a suveranității. Iată doar câteva din premisele prosperității pentru bătrânul continent.

sursa : facebook -mihaineamtu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu