marți, 21 noiembrie 2023

Senatoarea Soșoacă a strigat "Palestina" în Parlamentul României în timp se prezenta un film documentar despre măcelul produs de palestinienii Hamas

                                                               

Senatoarea Soșoaca  a provocat un nou scandal în parlament în timp ce se prezenta un film documentar despre masacrul produs de organizația teroristă palestiniană Hamas în 7 octombrie . Aceasta a fost nemulțumita de faptul că nu i sa permis să transmită live ședința secreta din parlament pe fb și a strigat "Palestina" nefiind se pare câtuși de puțin impresionată de imaginile documentarului video care a prezentat mesacrul produs de palestinieni dimpotrivă arătandu-și simpatia pentru aceastia. 
Masacrul făcut de teroriștii Hamas pe 7 octombrie în Israel apare într-un film de 43 de minute, o compilaţie de materiale audiovizuale, în mare parte nedifuzate până acum de către armata israeliană. Imaginile înfățișează măcelul: mult sânge, zeci de cadavre carbonizate şi un soldat decapitat.

O mare parte dintre imagini au fost extrase - după ce au fost analizate în prealabil de autorităţi - de pe camerele GoPro purtate asupra lor de membri ai Hamas care au murit în luptele cu trupele israeliene.

De acolo au fost recuperate cele mai dure fragmente, potrivit EFE: într-o înregistrare se vede cum Hamas ucide o tânără care se ascunde sub o masă, implorându-i pe teroriști să nu o omoare, sau cum omoară un bărbat, în timp ce strigă în arabă "Allahu Akbar'' . Se aude şi cum un membru al Hamas îşi sună părinţii aflaţi în Gaza de pe telefonul uneia dintre victimele sale. "Uitaţi-vă la fotografiile pe care vi le-am trimis pe Whatsapp. Am omorât zece. Am sânge de evreu pe mâini. Sper că sunteţi mândri de mine", le spune părinţilor săi.

La intoarcerea din Gaza palestinienii sarbatoresc in strada macelul produs de membrii organizatiei Hamas in Gaza.

                                                 


                    https://www.hamas-massacre.net/            .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu