marți, 19 septembrie 2023

Elon Musk acuză Fundaţia Soros că vrea să distrugă civilizaţia occidentală

 



Elon Musk a acuzat fundaţia filantropului George Soros că vrea să distrugă civilizaţia occidentală, în timp ce magnatul din domeniul tehnologiei se pregăteşte să se întâlnească cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, în California, relatează The Guardian, potrivit news.ro.

Elon Musk a făcut acest comentariu pe platforma X pe care o deţine, ca răspuns la o postare a unui utilizator care a distribuit imagini cu oameni care sosesc pe insula italiană Lampedusa din nordul Africii şi care făcea referire la o "invazie condusă de George Soros" în Europa.

"Organizaţia Soros pare să nu dorească nimic mai puţin decât distrugerea civilizaţiei occidentale", i-a replicat Elon Musk.

George Soros, om de afaceri şi filantrop maghiaro-american, a fost subiectul mai multor teorii ale conspiraţiei antisemite. Fundaţia sa, Open Society Foundations, sprijină grupurile societăţii civile, inclusiv unele care lucrează pe probleme care ţin de siguranţa şi bunăstarea migranţilor, a refugiaţilor şi a solicitanţilor de azil.

sursa: stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu