marți, 27 septembrie 2022

Ce au taxat italienii ?

                                                                         


           

Cum era de asteptat televiziunile care sustin avortul fara limite si LGBT (PRO TV, TVR si Digi 24) sau aratat furioase pe rezultatul alegerilor din Italia unde a iesit castigatoare o alianta de drepta in frunte cu partidul Fratii Italiei condusa de Georgia Meloni care sunt impotriva avortului , migratiei ilegale si drepturilor nelimitate pentru homosexuali. Toate aceste televiziuni au etichetat ca neo-fascist partidulul Fratii Italiei ,e vechea politica progresistilor corecti politic , daca nu sustii avortul si LGBT esti fascist.

Dar ce au taxat de fapt prin votul lor italienii ?
Italienii, prin votul acordat doamnei Meloni, au taxat “anormalitatea ” care de câțiva ani încoace se numește “standard”. Discursul ei plin de curaj si pe față a fost distribuit de milioane de ori pe toate rețelele de socializare, care n-au mai putut să facă față și să-l cenzureze nici măcar prin “roboții programați amoral” care șterg la secundă tot ce nu le place “antihriștilor”.
Partidul Fratii Italiei a votat împotriva uniunii civile pentru cuplurile gay și este extrem de opus căsătoriei gay. Se opune adopției de către cuplurile gay și, de asemenea, măsurilor de combatere și prevenire a homofobiei. De asemenea, se opune ferm legalizării eutanasiei, legalizării canabisului (inclusiv canabisului light) și a nașterii surogat.
Partidul ei susține existența „conspirației de gen”, o credință născută la mijlocul anilor 1990 în cercurile Opus Dei, conform căreia studiile de gen în educația sexuală sunt o încercare de „impunere culturală” ce ar avea loc în şcoli pentru a distruge o „ordine naturală” pe care se întemeiază societatea.
Doamna aceasta a avut curajul să spună ceea ce la noi politicienii nici nu îndrăznesc, unii ca să n-o supere pe doamna Ursula, șefa banilor și a “ideilor revoluționare”, care ne-au adus în stare de disperare și de criză. O mare parte a Europei este scârbită de măsurile care au fost luate fără pic de logică, empatie și credință. Când cei de sus nu protejează stâlpii si temelia societății, anume familia, credința si demnitatea omului, atunci la ce mai este bun statul? La ce mai este bună unitatea Europeană? Care mai este sensul ei dacă aceasta presupune doar șosele, fabrici și uzine? Dacă preocuparea societății nu mai este să protejeze vulnerabilitatea copilului, care este abandonat pe mâna unor ideologii demonice si perverse, atunci la ce mai este bun un guvern?

Dacă țări precum Ungaria si Polonia sunt puse la zid pentru că își protejează copii, atunci să nu ne mirăm că a venit rândul Italiei să se ridice împotriva unei destrăbălări, care până acum a produs numai distrugere, să nu ne mirăm că țara care are peste 200.000 de bolnavi de SIDA din cauza destrăbălării s-a trezit si a ales o doamnă care e hotărâtă să lupte pentru normalitate. Pe când si România?
Nu trebuie să fii nici fascist, nici putinist, nici extremist și nici naționalist ca să aperi familia, credința și demnitatea omului de a alege ce medicamente să ia si dacă să intre liber într-un magazin sau nu, ci trebuie să fii doar un om cu o conștiință vie și gata să trateze pe față ceea ce s-a dovedit deja că e cancer pentru societate.



Motoul câștigătorilor din Italia a fost: “Dumnezeu, țară și familie!” frumos moto dar e produs de "crestini" care din pacate nu prea inteleg crestinismul, Georgia Meloni nu are o familie legitima , e un pic cam ipocrit sa pretinzi ca sustii familia cand traiesti cu un barbat cu care nu esti casatorita , cu care ai un copil, se pare ca nici Berlosconi nu sta mai bine la acest capitol...dar asta este crestinismul catolic si nu numai el. Dar pana sa ajunga in pozitii de frunte in politica crestini autentici ne multumim cu ce avem, sa speram ca macar acestia cu bruma lor de crestinism vor face bine Italiei si Europei mai bine decat ateii de la Bruxelles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu