sâmbătă, 17 septembrie 2022

Biden, din nou ținta glumelor online: Președintele SUA s-a 'rătăcit' pe scenă







Președintele american Joe Biden a fost ironizat pe internet după ce a părut să se "piardă pe scenă" în urma unui discurs pe care l-a ținut pentru a relansa inițiativa sa Cancer Moonshot, notează Sky News.

Biden a luat cuvântul luni la Biblioteca și Muzeul Prezidențial John F. Kennedy din Boston. Discursul a avut loc cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a celebrului discurs "Moonshot" al fostului președinte american John F. Kennedy - în care acesta a subliniat obiectivul de a trimite un om pe Lună. Președintele Biden a discutat despre viziunea sa îndrăzneață pentru un alt "moonshot" american - "a pune capăt cancerului așa cum îl știm".

La finalul discursului său, Biden a mulțumit publicului pentru atenție, s-a îndepărtat de podium, s-a întors și a vrut să plece, dar s-a oprit și a început să se uite în jur, confuz. Apoi, șeful statului a chemat asistenții pe scenă și, întorcându-se cu spatele la public, a întrebat unde ar trebui să meargă în continuare și a plecat abia după o indicație, însoțit de asistenți.

Biden, care împlinește anul acesta 80 de ani, a devenit cel mai în vârstă președinte american din istorie, iar criticii îl acuză în mod regulat de declin mental, citând gafe frecvente și momente în care își pierde șirul gândurilor.


sursa: stiripesurse.ro

UPDATE  24 sep. 2022 

Intre timp presedintele Biden a mai participat la un eveniment la ONU unde a tinut un discurs, iar la sfarsit din nou , parea ca numai stie  pe unde sa coboare de pe scena..

https://adevarul.ro/stiri-externe/sua/biden-dezorientat-dupa-un-discurs-la-onu-video-2207493.html


Joe Biden ramane  un sustinator fervent  al LGBT 

Lui Joe Biden iau dat lacrimile in timp ce asculta o melodie pop rock al Interpretului  britanic homosexual Elton John invitat sa cante la Washington impresionat de performanta  canteretului dar si de amintirile altor vremuri. 

Sub un imens cort transparent ridicat în grădina Casei Albe pentru a celebra puterea unificatoare a muzicii, administrația Biden a invitat aproximativ două mii de persoane, activişti pentru drepturile persoanelor LGBT, personal medical şi angajaţi din sistemul de învăţământ.


https://stirileprotv.ro/stiri/international/presedintele-joe-biden-emotionat-de-performanta-lui-elton-john-inaintea-unui-recital-sustinut-la-casa-alba.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu