luni, 4 iulie 2022

Alina Gorghiu vrea introducerea “dreptului la avort” în Constituția României printr-un discurs tipic NEO-MARXIST!

 



La o zi după ce a devenit președinte interimar al Senatului, Alina Gorghiu vine cu prima idee revoluționară: dreptul la avort să fie introdus în Constituție, pentru a nu se petrece și la noi ”accidente”, precum în SUA.

Într-un text publicat pe site-ul Digi24, fostul lider PNL Alina Gorghiu, actual vicepreședinte al Senatului, a propus introducerea „dreptului la avort” în Constituția României, pentru a nu se ajunge la situații similare precum în cazul deciziei Curții Supreme din SUA.

„Decizia Curții Supreme a SUA de a revoca celebra Hotărâre Roe vs. Wade (1973) din SUA a divizat toate democrațiile lumii. Cea mai puternică reacție a venit din Franța, unde se cere includerea dreptului la avort nu doar în Constituția franceză, ci și în Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene. (europanews.ro) 

Digi 24 este cunoscut  pentru atitidinea sa pro avort, pro LGBT, intr-un comentariu recent Ioana Ciurlea  aducea elogii  paticipantilor la manifestatiile  LGBT Pride din Franta. Nu doar Digi 24 TV ci si alte televiziuni cu simpatii "sodomite" precum PRO TV si TVR sau folosit de luna LGBT Pride parade pentru a aduce cuvinte de apreciere la adresa  multimilor  care au manifestat  in favoarea miscarii LGBT.


,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu