joi, 5 noiembrie 2020

Ce se va întampla dacă Biden va câștiga alegerile?



Mai multe posturi de televiziune au anuntat trimfalist ca Biden a câștigat alegerile din SUA deși oficial nu sa comunicat nici un rezultat. Candidatul Democrat  a fost sustinut in campania sa de  miscarea LGBT, ,neofascistii de la ANTIFA , BLM, globalisti, Sorosisti, miscarile feministe care sustin avortul neconditionat, emigranti de toate culorile, atei, anarhisti,  neo-marxisti , partidele de extrema stanga etc. Biden sa angajat ca de indata ce va deveni presedinte va da curs solicitarilor acestor organizatii care l-au sustinut la alegeri..

Kamala Harris candidata pentru functia de vicepresedinte este cunoscuta deasemenea ca o infocata sustinatoare la miscarii LGBT si a organizatiilor feministe care sustin avortul neconditionat si ideologia de gen.

                                                                       


                        Sen. Kamala Harris speaks during the San Francisco Pride Parade on June 30, 2019

Cu Biden presedinte roata se va intoarce anticrestinii vor fi din nou la putere, se va repeta situatia din perioada guvernarii Obama cand  LGBT  si avortul erau promovate ca noile valori ale Americii.

                                                                              

Cu reprezentatul Partidului Democrat  presedinte creștinii din America se așteaptă ca valorile creștine să fie date la o parte, drepturile lor să fie limitate ,mulți se așteaptă la persecuții.   

Daca candidatul Democrat  castiga alegerile SUA  ar putea  intra intr-un colaps spiritual (și moral) fără precedent .

                                                                      

LGBT San Diego- California Pride Parade (homosexualii defilează cu sutele pe străzile din SUA și Canada "goi pușcă").

Să înțelegem de ce televiziunile sodomite au anunțat cu entuziasm în glas victoria lui Biden& Harris la alegerile din SUA

                                                                               

                                                   John Biden and his ties to Satan                   

Cum sau fraudat alegerile in SUA cu votul prin corespondenta. 

Membrii campaniei lui Trump vorbesc despre metode de fraudare a alegerilor de catre  Democrati prin trimiterea a mii, chiar sute de mii de buletine pentru votul  prin corespondenta pe adresa postala a populatiei  fara ca aceste persoane sa fi solicitat votul la domiciliu. Buletinele fiind introduse direct in cutia postala in conditiile in care la  aceste cutii are oricine acces ele pot fi sustrase (marea majoritate nefiind incuiate). 


   UP DATE - 7 noiembrie 2020

Declarația Președintelui Donald J. Trump
„Știm cu toții de ce se grăbește Joe Biden să se declare câștigător în mod abuziv și de ce mass media aservită face toate eforturile pentru a-l ajuta: nu vor ca adevărul să iasă la iveală. Adevărul evident este că aceste alegeri sunt departe de a fi terminate. Joe Biden n-a fost confirmat oficial câștigător în niciun stat, cu atât mai puțin în statele aflate în dispută, care se îndreaptă spre o renumărare obligatorie a voturilor sau în cele în care staff-ul nostru de campanie a făcut contestații justificate și legale, care pot determina învingătorul final. În Pennsylvania, de exemplu, observatorii noștri legali n-au putut beneficia de un acces real la observarea procesului de numărare. Voturile exprimate conform legii decid cine este președinte, nu mass media.
De luni, staff-ul nostru de campanie va începe să pledeze cazul în instanță, pentru a ne asigura că legile electorale sunt pe deplin respectate și că învingătorul este cel legitim. Poporul american are dreptul la alegeri corecte: numărarea tuturor voturilor legal exprimate și nu a celor exprimate cu încălcarea legii. Aceasta este singura cale de a ne asigura că publicul are încredere deplină în procesul electoral. Este șocant că staff-ul de campanie al lui Joe Biden refuză să accepte acest principiu fundamental și dorește numărarea voturilor exprimate în mod fraudulos, a voturilor falsificate sau a celor care aparțin unor persoane fără calitate de alegător sau decedate. Doar un partid angajat în lucruri necurate ține în mod ilegal observatorii în afara camerelor de numărare și apoi se luptă în instanță pentru a le bloca accesul.
Ce ascunde Biden? Nu mă voi opri până când poporul american nu va beneficia de o numărătoare corectă a voturilor, așa cum merită și așa cum o cere democrația.”

Președinte, Donald J. Trump...     .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu