miercuri, 18 noiembrie 2020

De ce televiziuni precum PRO TV au o atitudine atât de ostilă față de Donald Trump ?

                                                                                               


                                                               Million MAGA March

De când a început campania electorală in SUA, PRO TV la susținut fără menajamente pe candidatul Partidului Democrat Joe Biden și la criticat și atacat in fel și chip pe actualul președinte Donald Trump . Antipatia  celor de la PRO TV pentru Donald Trump a inceput de fapt odată cu candidatura sa la Casa Alba in 2016 când l-au susținut frenetic pe candidatul democratilor Hilary Clinton .In timpul administrației democrate a lui Obama PRO TV a avut numai cuvinte de apreciere pentru acesta și tot ce a făcut afroamericanul (necreștin)  cât a fost președinte. Si de făcut a făcut multe Barak Obama , a dat o multime de legi favorabile mișcarii LGBT și organizatiilor  feministe care susțin avortul necondiționat ( fără un motiv intemeiat) concomitent  înăsprind  legile împotriva celor care s-ar incumeta sa îi supere in vreun fel pe homosexuali mergând până la pedeapsa cu închisoarea . Deasemeni Obama cât a fost președinte a dat ordine ambasadelor SUA  să facă presiuni asupra statelor lumii pentru ca acestea să acorde drepturi neliminate minoritatii LGBT, drapelul homosexualilor fiind arborat pe cladirile ambasadelor  alături de cel american în semn de prețuire . 

Ce "coincidența"  PRO TV de ani buni are aceiași politica , susține pe față comunitatea LGBT, avortul neconditionat si globalismul - un alt reper definitoriu al Partidului Democrat din SUA. 

Donald Trump  se poate să nu fi fost presedintele perfect,  problema combaterii pandemiei  probabil a fost una din punctele sale slabe...Si cu toate acestea de ce Joe Biden este atât de lăudat de presa progresistă neo-marxistă la care se aliniaza și PRO TV de ce o fi considerat atât de bun ? Un "moșneag" de aproape 80 de ani ,senil (multi din SUA spun ca ar suferi de demență senilă) un candidat superior lui Trump ?

De ce este atât de apreciat Joe Biden de către PRO TV  și altii asemenea lor  ? Pentru că este dintr-un partid de stânga, globalist aliat cu George Soros   cel câruia i se atribuie un rol important în  "Oculta Mondială" si Papa Francisc (cel care si-a renegat credința  primită de la înaintași) . Pentru că sustine minoritatile de orice fel începand cu LGBTQ, negrii , emigranti ilegali, avortul, organizatiile extremiste ANTIFA, BLM etc...care l-au votat masiv la alegeri pentru le-a promis ca le va  susține interesele.

                                                                                      



   Ce spune presa americană despre  Biden:

Ziarul Los Angeles Times scrie ca "Victoria lui Joe Biden este victoria LGBT deasemenea".

 "Este clar că cuplul  Biden-Harris marchează cea mai favorabilă variantă pentru comunitatea LGBTQ , a declarat Alphonso David, președintele Campaniei pentru Drepturile homosexualilor" scrie NBC News                          


Președintele tuturor gayilor. "Proiectatul" Biden promite adoptarea și „implementarea integrală“ a Legii Egalității LGBT în primele 100 de zile de mandat

 

PRO TV minte când susține (sau sugerează) că nu au existat fraude la alegerile din acest an din SUA, citează incotinuu numai surse care sunt de partea Partidului Democrat care neagă fraudele dar nu spun nimic de dovezile pe care republicanii le au cu zecile de mii de voturi ale morților care "voteaza" cu Biden, buletine de vot trimise prin poșta cu sutele de mii care puteau fi ușor fraudate, softuri cu care se puteau modifica milioane de voturi. 

Este evident că PRO TV este departe de a fi un post obiectiv de la care poti afla adevărul , deși poate nici nu ar trebui sa ne așteptam la așa ceva. PRO TV este un post privat care reprezintă interesele unor grupuri, la fel cum sunt cele din SUA care au in spate miliardari care dețin trusturi de presă uriașe, care pot reprezenta interesele patronilor respectivi. Nu întamplator Trump a avut deseori conflicte cu presa americană, motiv pentru care multi jurnalisti chiar si de la noi, sau solidarizat cu aceștia. 

Dar oamenii pot fi naivi crezând orice văd la televizor deși nu toate televiziunile sunt corecte (marea majoritate nu sunt)  acestea de obicei reprezintă  interesele patronilor sau jurnalistilor care fac stirile respective, care manipuleaza opinia publica prezentand realitatea deformat prin prisma propriilor interese. 

   De ce presa "progresistă"  îl urăște pe Trump ? Pentru că Trump este împotriva globalismului, pentru că este împotriva ideologiei "politically corect" , este in favoarea normalitatii, nu promoveaza LGBT, ideologia de gen , avortul, dar promovează  valorile creștine și conservatorismul motiv pentru care a fost votat de peste 70 de milioane de americani (majoritatea creștini)  pe care adeptii lui Biden din presa "progresista" îi ignoră cu nerușinare.

De ce creștinii din SUA se opun LGBT , avortului si ideologiei de gen ? pentru ca homosexualitatea este considerată in creștinism printre cele mai grave  păcate după crimă, alături de avort (pruncucidere) , iar încurajarea  schimbării  sexului după bunul plac este o altă anormalitate strigătoare la cer printre celelalte menționate anterior.

 Din nefericire PRO TV nu este sigura televiziune pro Biden si anti Trump din Romania  , Digi 24 este sora sa geamănă, amândoua au fost agresiv  și pe față împotriva Referendumului pentru modificarea constitutiei pentru ca căsătoria să fie numai între un bărbat și o femeie inițiat de Alianta familiilor si  bisericile  creștine din România în 2018 . Și desigur majoritatea televiziunilor din România au în mare parte jurnaliști  care au fost educați  în școli, facultăti de orientare "progresistă", în spiritul ideologiei "corect politic" , globalistă, anticreștină și antinaționala (de genul SNSPA, fosta scoala de indoctrinare comunista Stefan Gherghiu ) .

 O presă TV infectă moral manipulează milioane de oameni  în Europa, America și aproape peste tot în lume  măcar toți să fim conștienți de asta, măcar atât.

                        

                     De ce există atâta ură pentru Trump? | Michael Matt      

                                                                    



          Linkuri - dovezi pentru frauda electorală

        https://www.activenews.ro/externe/%E2%80%9EDoar-o-dictatura-spune-oamenilor-sa-accepte-un-rezultat-.-Jurnalistul-Tucker-Carlson-vine-cu-lista-MORTILOR-care-au-votat-la-alegeri-Se-pare-ca-s-au-ridicat-din-morminte-pentru-a-vota-163603

 https://www.activenews.ro/externe/SUA-frauda-judiciarism-deruta-haos-163597

 https://tribuna.us/2-persoane-acuzate-de-frauda-electorala-pentru-completatarea-a-8-000-de-cereri-frauduloase-de-inregistrare-la-vot/?fbclid=IwAR0oDnNdrDE-nOSS7ZLeeeVq9Um8skK_De-Z_NMbQNAIyZ340bRi9qUo3Js

https://samizdatul.wordpress.com/2020/11/10/cum-s-au-fraudat-alegerile-din-statele-unite/


http://acidmedia.org/fantastic-joe-alesul-nealesilor-yes-they-can/?fbclid=IwAR0XXkv96r2U07p4sFw4sTzTWAhKaVjS0X4OrGPurg0RanVZcf-tgwyc6R0

http://acidmedia.org/pot-fi-manipulate-in-mod-fraudulos-masinile-de-vot-din-sua/?fbclid=IwAR0P64xfRPlcbC3WSsgrij9Y-HAjQB_v2c8J1SGVndXyl4FwSd2wfpFKJWA

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu