sâmbătă, 10 august 2024

RĂZBUNAREA IRANIANĂ DE ZIUA TEMPLULUI ?


Dr. Filip Panait/ 03.08.2024
Ziua de 12 august, sau Tisha B'Av, este o zi de blestem și bocet pentru evrei, zi de mânie și dezastre naționale neîntrerupte, de la ieșirea din Egipt și până la venirea lui Mesia.
A fost o dată, la ieșirea evreilor din Egipt, pe drumul spre Canaan, pământul făgăduit lor de Elohim, Dumnezeul părinților lor, când poporul a vrut să știe în ce țară intră.
Poporul a trimis 12 iscoade să spioneze țara, ca să afle încotro merg. La întoarcere, iscoadele au adus vești bune despre roadele țării, dar și vești rele, despre puterea militară a celor care locuiau pe acele meleaguri.
Poporul a intrat într-o panică de nedescris, cu bocete și tânguieli înspăimântătoare.
Dumnezeu a auzit spaima și groaza lor, care demonstra că ei nu au nicio încredere în promisiunile făcute de El.
Din acest motiv, Elohim le-a hotărât ziua aceea, Tisha B'Av, ca zi de bocet și plânset în toată istoria lor, în care toate nenorocirile urmau să vină și să-i facă cu adevărat să se bocească, până la venirea lui Mesia care-i va elibera.
Toate dezastrele mari, toate nenorocirile care s-au abătut asupra poporului evreu, au avut loc în Tisha B'Av, sau ziua dezastrelor.
Primul Templu a fost dărâmat în Tisha B'Av, al doilea Templu a fost dărâmat în aceeași zi, expulzarea evreilor din Spania, pogroamele și Holocaustul au fost decretate în aceeași zi.
Tisha B'Av are o încărcătură spirituală mai mare decât ne putem noi imagina, iar forțele întunericului știu asta, și urmăresc să le facă rău evreilor când sunt vulnerabili.
Așa se face că iranienii, care știu aceste lucruri, vor să atace Israelul exact în ziua Tisha B'Av, când se presupune că evreii sunt slabi și incapabili să se apere.
Mânia iranienilor și a tuturor aliaților lor este fără limite, după ce șeful organizației teroriste Hamas a fost asasinat (se presupune că evreii sunt autorii), în mijlocul Teheranului, chiar în cartierul cel mai păzit al acestuia, la 150 de metri de locuința președintelui.
Informațiile sunt destul de credibile, din moment ce au apărut în presa internațională.
Pe 12 august, Israelul sărbătorește Tisha B'Av, prin ceremonii de jale în toate sinagogile, cu speranța nezdruncinată că va veni ziua când Mesia îi va salva din amenințarea permanentă care planează asupra lor, de când s-a înființat statul modern.
Dacă lucrurile merg în această direcție, înseamnă că îngerul Persiei, cel care a fost împotriva poporului Israel, încă din timpul lui Daniel, a revenit pe scena istoriei și vrea ca Mesia să nu vină, iar Țara Sfântă să fie nimicită.
Daniel 10: 11-14
11.,,Apoi mi-a zis: „Daniele, om preaiubit și scump, fii cu luare aminte la cuvintele pe care ţi le voi spune acum și stai în picioare în locul unde ești, căci acum sunt trimis la tine!” După ce mi-a vorbit astfel, am stat în picioare tremurând.
12.El mi-a zis: „Daniele, nu te teme de nimic! Căci cuvintele tale au fost ascultate din cea dintâi zi, când ţi-ai pus inima ca să înţelegi și să te smerești înaintea Dumnezeului tău, și tocmai din pricina cuvintelor tale vin eu acum!
13.Dar căpetenia împărăţiei Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci și una de zile, și iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor și am ieșit biruitor acolo, lângă împăraţii Persiei.
14.Acum vin să-ţi fac cunoscut ce are să se întâmple poporului tău în vremurile de apoi, căci vedenia este cu privire tot la acele vremuri îndepărtate.”
Căpetenia împărăţiei Persiei este un înger al întunericului, care dorește ca Israelul să nu mai existe pe fața pământului, fapt consemnat și în constituția țării, care azi se numește Iran.
Suntem în timpuri profetice încă din 2017, de când s-a decretat mutarea ambasadei SUA la Ierusalim, dar dacă Iranul atacă Israelul exact în ziua distrugerii Templului, atunci nu mai avem coincidențe, ci suntem în linie dreaptă spre finalul istoriei, cu împlinirea rapidă a tuturor profețiilor escatologice !
Cum Ierusalimul este ceasul istoriei, înțelegem și că restul lumii se va alinia acestor noi evoluții.
Mai rămâne ca la alegerile din noiembrie Trump să câștige un nou mandat la Casa Albă, dar să fie asasinat, și ne-am dus direct în brațele omului fărădelegii, despre care vorbesc toți prorocii !
Cum ultima carte scrisă de mine are pe copertă imaginea lui Trump și se intitulează ,,Atac la președinte", rămâneți aproape, ca să ști în ce lume trăiți !

Sursa: Facebook - Filip Panait



.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu