marți, 27 iunie 2023

La o paradă LGBT din SUA mai mulți cicliști nud au mers să se spele la o fântână din oraș

 





Democrații din statul Washington care au fost prezenți la Parada Mândriei LGBT din Seattle au păstrat tăcerea dacă îi acceptă pe bicicliștii nud a căror participare la parada publică a stârnit reacții puternice online.

Parada Seattle Pride din weekend a stârnit reacții împotriva includerii unui grup de bicicliști bărbați nud, ale căror organe genitale au fost expuse pe deplin participanților, inclusiv familiilor cu copii. 

Câțiva dintre bicicliștii goi au mers să se spele la o fântână din oraș, unde copiii se numărau printre cei care se jucau în apă.

Mai mulți democrați din statul Evergreen au mărșăluit la parada LGBT din Seattle, inclusiv reprezentantul progresist Pramila Jayapal, care a spus că este unul dintre „evenimentele ei preferate ale anului”.

„Prieteni de la Seattle – voi mărșălui la cea de-a 49-a Paradă anuală a Mândriei din Seattle pe 25 iunie și sper că mi-ați alăturat!” Jayapal a postat pe Twitter la începutul acestei luni. „Acesta este unul dintre evenimentele mele preferate ale anului, așa că puteți paria echipa mea și voi fi acolo tare și mândru!”

Primarul Seattle, Bruce Harrell, a mărșăluit și la parada Mândriei din Seattle, scriind pe Twitter că „a fost grozav să simțim dragostea, energia și soarele la parada #Pride de astăzi cu angajații [orașului Seattle]!”

„Diversitatea noastră ne face mai puternici, motiv pentru care trebuie să transmitem un mesaj clar comunității noastre LGBTQIA+ astăzi și în fiecare zi: te vedem, te susținem și ești aici”, a scris Harrell.

În plus, la parada de sâmbătă a fost prezentă și reprezentanta statului Washington, Darya Farivar, democrată.

Pe Twitter, publicația feministă Reduxx a distribuit un videoclip grafic de la paradă în care un bărbat aproape nu a fost sufocat și biciuit de un alt bărbat în robie.

„Doi bărbați au desfășurat un act sexual în public, în timp ce steaguri BDSM au fost afișate în timpul Paradei Mândriei de la West Hollywood „prietenos pentru familii”, ieri. Un martor la „filmat” l-a informat pe Reduxx că au fost copii prezenți”, a postat canalul pe Twitter.

Sursa : https://www.foxnews.com/politics/washington-dems-silent-on-nude-pride-cyclists-exposing-genitalia-to-crowd-including-kids-families

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu