marți, 14 decembrie 2021

Națiunile Unite au amplasat o statuie uriașă în New York care seamănă cu „fiara” descrisă în cartea Apocalipsa

                                                                        


În vremurile actuale când sunt doborâte statuile unor personaje istorice din cauza mulțimii „woke”, Națiunile Unite au amplasat o statuie uriașă în New York care seamănă cu „fiara” descrisă în cartea Apocalipsa din Noul Testament.

ONU a postat recent pe Twitter o fotografie a statuii.”Un gardian pentru pace și securitate internațională, se află la Piața Vizitatorilor în afara sediului #ONU. Gardianul este o fuziune de jaguar și vultur și este donat de Guvernul din Oaxaca, Mexic”  

„Nenumărați critici de pe rețelele de socializare spun că statuia pare a fi asemănarea „fiarei” despre care a scris profetul Daniel în Vechiul Testament și despre care a scris apostolul Ioan în Cartea Apocalipsei.

Daniel capitolul 7:2-4 descrie fiara cu trup de leu și aripi de vultur: 

2. Daniel a început și a zis: „În vedenia mea de noapte, am văzut cum cele patru vânturi ale cerurilor au izbucnit pe Marea cea Mare.

3. Și patru fiare mari au ieșit din mare, deosebite una de alta.

4. Cea dintâi semăna cu un leu și avea aripi de vultur.”

Apostolul Ioan a descris o fiară cu trăsături similare în pasajul Noului Testament din Apocalipsa 13:2.

Fiara pe care am văzut-o semăna cu un leopard, avea labe ca de urs și gură ca o gură de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie și o stăpânire mare.

Scriind pentru blogul The Economic Collapse , comentatorul Michael Snyder a remarcat că statuia „arata ca ceva dintr-un film științifico-fantastic”, nu seamănă cu nicio creatură cunoscută de pe această planetă.

„Chiar s-au gândit că ar putea pune asta fără ca cineva să observe?” întrebă Snyder. „Și doar din întâmplare, a fost pictat în culori LGBT…”

Utilizatorul de Facebook Kelly Caudill a observat și ea asemănările și a scris despre asta într-o postare recentă.„Wow, pur și simplu nu poți inventa chestiile astea… Noua sculptură a NAȚIUNILOR UNITE pentru „Pace și siguranță””, a scris ea, incluzând și o fotografie mare a statuii.. Caudill a menționat și versetele de mai sus și a inclus acest avertisment pentru adepții ei.„A fost aceasta fiara pe care Ioan a văzut-o în Apocalipsa în viziunea sa asupra timpurilor sfârșitului?… puterea dată de dragon (șarpele/satana) asupra tuturor popoarelor, limbilor și națiunilor… ONU)?!! Copiat de la Angela Renee”, a scris ea .

sursa text și poză: CBN

Pentru romani  poate fi  ceva socant, dar imagini cu dragoni si tot felul de alte "lighioane" uriase care defileaza in care alegorice sunt destul de familiare pe staziile araselor din Asia cu religii pagane si chiar si in America . Ceea ce este cel putin ciudat este faptul ca o astfel de imagine apare in fața unei cladiri a ONU prezentata ca un simbol cu specificatia ca reprezinta "Un gardian pentru pace și securitate internațională". 

Ar putea fi foarte bine un simbol al faptului ca omenirea se afla spre sfarsitul existentei sale  cand fortele raului pun stapanire pe omenire, iar revenirea lui Hristos profetita de Scripuri este aproape.

 Asta nu inseamna sa acceptam simultan si teoriile conspiratiei cu "plandemia" negarea realitatii existentei pandemiei cu tot amalgamul de minciuni conspirationiste , desi multi au tendinta de a amesteca Apocalipsa cu Teoria conspiratiei, cele doua insa nu au nici o legatura.

UPDATE  Statuia a fost  pana la urma indepartata la sfarsitul lunii decembrie 2021


.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu