vineri, 5 martie 2021

Camera Reprezentaților adoptă „Legea Egalității“ pro-avort

                                                                             


Camera Reprezentaților adoptă „Legea Egalității“ pro-avort pentru a include ideologia transgender în legea drepturilor civile

Camera Reprezentanților SUA a votat recent cu 224 – 206 aprobarea Legii „Egalității“, care duce la includerea ideologiei transgender în legea drepturilor civile federale, obligând angajații din domeniul medical să efectueze avorturi și operații de schimbare de sex și va extinde avortul la cerere finanțat din banii contribuabililor, informează LifeSiteNews.

„Uneori, liderii Congresului denumesc altfel o legislație, în mod intenționat, pentru a-și masca adevărata intenție. Legea Egalității este întruchiparea supremă a acestei metode de denaturare“, a declarat Rep. Vicky Hartzler (R-MO), care a votat împotriva proiectului de lege.

„În cazul în care acest proiect va deveni lege, bunăstarea copiilor noștri, rolul părinților, intimitatea și siguranța femeilor vulnerabile, avantajul competitiv al sportivelor de sex feminin, mijloacele de subzistență ale organizațiilor caritabile și ale firmelor și integritatea sistemului nostru de sănătate vor fi toate puse în pericol. Și acesta este doar vârful aisbergului.“

Trei republicani au votat în favoarea legislației ce atacă drepturile de conștiință: Rep. Brian Fitzpatrick din Pennsylvania, Rep. John Katko din New York și Rep. Tom Reed din New York. Toți democrații din Cameră au votat în favoarea ei.

„Asistăm la cel mai mare atac asupra libertății religioase, asupra realității biologice și drepturilor părintești care a avut vreoda.

https://tribuna.us/camera-reprezentatilor-adopta-legea-egalitatii-pro-avort-pentru-a-include-ideologia-transgender-in-legea-drepturilor-civile/

Felul în care mass-media îl caracterizează pe Joe Biden este absolut ireal 

Mass-media mainstream a dus efortul de a-l sprijini, chiar proteja pe noul președinte, pe culmi cu totul noi. Știam cu toții că așa ceva urmează, dar nu ne-am gândit niciodată că se va ajunge chiar la asemenea nivel, analizează DailyWire.

Principalele surse media au petrecut patru ani criticându-l fără milă pe președintele Trump, care, potrivit lor, nu ar putea face niciun lucru bun. Au sucit cu nerușinare faptele – sau le-au omis – într-o persecuție continuă care s-a încheiat cu două procese de destituire.

Pe parcurs, a fost ridicat o dată pentru totdeauna vălul cu privire la presupusa relatare imparțială – MSM a fost expusă ca o forță unificată care viza efectiv un politician care gândește diferit de ei.

Așadar, nu este o surpriză faptul că președintele Biden, un democrat, este ferit de așa ceva (chiar și „Saturday Night Live“, care lovea săptămânal în Trump, nu l-a atins deloc de când a preluat funcția). Dar vechea mass-medie a dus efortul de a-l sprijini, chiar proteja pe noul președinte, pe culmi cu totul noi.

„Biden joacă Mario Kart cu nepoata la Camp David“, a scris săptămâna trecută site-ul politic The Hill de la Washington.

„Naomi Biden a postat pe Snapchat în acest weekend că ea și bunicul ei au jucat o rundă de Mario Kart la Camp David la sfârșitul săptămânii – și că el a câștigat“, a scris site-ul.

„Serviciul secret a făcut o excepție și l-a lăsat să conducă el mașina!“ scria domnișoara Biden, adăugând: „A fost un pic ruginit, dar tot a câștigat (cu greu)“.

Chiar și la 78 de ani, e un tip așa de grozav!

https://tribuna.us/felul-in-care-mass-media-il-caracterizeaza-pe-joe-biden-este-absolut-ireal/


..





 Council.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu