joi, 22 octombrie 2020

Un arhiepiscop catolic îl acuză pe papa Francisc de erezie fiindcă ar „legitima homosexualitatea”

  

                                                                      



 

Un arhiepiscop catolic care în trecut a fost ambasadorul Vaticanului în Statele Unite l-a acuzat pe papa Francisc de erezie și promovarea „legitimării homosexualității”, relatează Newsweek.

Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano este cunoscut pentru opiniile sale împotriva persoanelor homosexuale și a cerut în trecut demisia papei. 

 Într-un interviu acordat recent presei italiene arhiepiscopul, care face referire la papa Francisc cu numele său de mirean, Jorge Bergoglio, a afirmat că suveranul pontif este implicat într-un complot de „corupere” a bisericii prin promovarea homosexualității.

„Pentru Bergoglio și anturajul său sodomia nu este un păcat care cere răzbunare în ochii lui Dumnezeu, precum învață catehismul”, a declarat Vigano, adăugând că „vorbele lui Bergoglio pe acest subiect și acțiunile sale precum și cuvintele celor care îl înconjoară din păcate confirmă că există o operațiune de legitimizare a homosexualității care este în desfășurare”.

„Haideți să nu uităm că legitimizarea homosexualității face parte din agenda Noii Ordini Mondiale la care biserica lui Bergoglio aderă deschis și necondiționat”, a mai afirmat acesta.

Vigano susține că Theodore McCarick, un fost cardinal caterisit de Vatican după ce acuzații privind abuzuri sexuale care ar fi fost comise de către acesta au apărut în public, a fost implicat într-o înțelegere secretă cu guvernul chinez pentru a-i persecuta pe creștinii din China.

Acesta insistă că o „biserică paralelă” a colaborat cu McCarrick și alții despre care Vigano spune că fac parte dintr-un „lobby gay” care promovează homosexualitatea și pedofilia despre care arhiepiscopul afirmă că sunt legate între ele.

Luna trecută Vigano i-a adresat o scrisoare deschisă președintelui american Donald Trump, denunțându-i pe cei îngrijorați de pandemia de COVID-19 și protestele Black Laves Matter, insistând că ambele subiecte reprezintă o luptă între „copiii luminii” și „copiii întunericului” care ar lucra să aleagă pe cineva care reprezintă „statul paralel”.

sursa : https://www.hotnews.ro/stiri-international-24204845-arhiepiscop-catolic-acuza-papa-francisc-erezie-fiindca-legitimiza-homosexualitatea.htm


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu