duminică, 22 martie 2020

Bill Gates va folosi implanturi microchip pentru combaterea coronavirusului


https://biohackinfo.com/wp-content/uploads/2020/03/bill-gates-ama-reddit-covid-19-coronavirus-ask-me-anything-vaccine-id2020-id-2020-microchip-implant-china-wuhan-virus-chip-rfid-microchipping-digital-certificates-1024x683.jpg



Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, va lansa capsule implantabile umane care au „certificate digitale” care pot arăta cine a fost testat pentru coronavirus și cine a fost vaccinat împotriva lui.
Mogul în vârstă de 64 de ani și în prezent cea de-a doua cea mai bogată persoană din lume, a dezvăluit-o ieri în cadrul unei sesiuni Reddit 'Ask Me Anything' în timp ce răspundea la întrebări despre Pandemia COVID-19 Coronavirus.
Gates răspundea la o întrebare despre modul în care întreprinderile vor putea să funcționeze păstrând distanțarea socială și a spus că, „în cele din urmă, vom avea unele certificate digitale care să arate cine s-a recuperat sau a fost testat recent sau când avem un vaccin care l-a primit .“
Gates „certificate digitale” la care se referea sunt „QUANTUM-DOT TATTOOS” implantabile la om la care cercetătorii de la MIT și Universitatea Rice lucrează ca o modalitate de a ține înregistrările de vaccinare. Anul trecut, în decembrie, oamenii de știință din cele două universități au dezvăluit că lucrează la aceste tatuaje cuantice, după ce Bill Gates le-a abordat cu privire la rezolvarea problemei identificării celor care nu au fost vaccinați.
Tatuajele cu punct cuantic implică aplicarea microacelor pe bază de zahăr dizolvabile care conțin un vaccin și „puncte cuantice” fluorescente pe bază de cupru încorporate în capsule biocompatibile, pe scară micronă. După ce microacele (microneedles)  se dizolvă sub piele, lasă puncte cuantice încapsulate ale căror tipare pot fi citite pentru a identifica vaccinul care a fost administrat.
Tatuajele cu punctele cuantice vor fi probabil completate cu o altă întreprindere a lui Bill Gates, numită ID2020 , care este un proiect ambițios al Microsoft de a rezolva problema a peste 1 miliard de oameni care trăiesc fără o identitate recunoscută oficial. ID2020 rezolvă acest lucru prin intermediul identității digitale. În prezent, cea mai fezabilă modalitate de implementare a identității digitale este fie prin intermediul smartphon-urilor, fie prin implanturi microcip RFID . Aceasta din urmă va fi abordarea probabilă a lui Gates nu numai datorită fezabilității și durabilității, ci și pentru mai bine de 6 ani, Fundația Gates finanțează un alt proiect care încorporează implanturi de microcipuri implantabile în oameni. Acest proiect, în frunte cu MIT, este un implant de microcip pentru controlul nașterii care va permite femeilor să controleze hormonii contraceptivi din corpul lor.
În ceea ce privește ID2020, pentru a putea vedea acest lucru, Microsoft a format o alianță cu alte patru companii, și anume; Accenture, IDEO, Gavi și Fundația Rockefeller. Proiectul este susținut de Organizația Națiunilor Unite și a fost încorporat în inițiativa Obiectivelor ONU de Dezvoltare Durabilă .
Va fi interesant să vedem cum Bill Gates și ID2020 vor executa toate acestea, deoarece mulți creștini, și în mod surprinzător un număr tot mai mare de musulmani chiși, sunt foarte opuși ideii de microcipuri și oricărei forme de tehnologie de identificare a organismului invaziv. Unii legiuitori și politicieni creștini din Statele Unite au încercat chiar să interzică toate formele de microcipuri umane .
Dar, pe de altă parte, aceasta este oportunitatea perfectă a lui Bill Gates de a vedea proiectele prin faptul că, pe măsură ce coronavirusul continuă să se răspândească și mai multe persoane continuă să moară din cauza pandemiei, publicul larg devine din ce în ce mai deschis către tehnologiile de rezolvare a problemelor care va conține răspândirea virusului.
Motivul principal pentru care mulți creștini și unii musulmani  se opun tehnologiilor de identificare invazive pentru corp, oricât de utile sunt aceste tehnologii pentru prevenirea pandemiilor, este pentru că ei cred că astfel de tehnologii sunt așa-numita „Marca a Satanei” menționat în Biblie și unii profeții. În cartea Apocalipsa din Biblie, oricine nu are această „marcă” nu are voie să cumpere sau să vândă nimic.
Anul trecut, în noiembrie, o companie tehnologică din Danemarca, care avea contracte pentru a produce implanturi de microcipuri pentru guvernul danez și marina americană, a trebuit să anuleze lansarea implantului său de microcipuri „revoluționar”, presupus „revoluționar”, pe internet, după ce activiști creștini au atacat birourile sale din Copenhaga.

                                                  

 sursa :https://biohackinfo.com/wp-content/uploads/2020/03/bill-gates-ama-reddit-covid-19-coronavirus-ask-me-anything-vaccine-id2020-id-2020-microchip-implant-china-wuhan-virus-chip-rfid-microchipping-digital-certificates-1024x683.jpg
 ...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu