Televiziunile in slujba ideologiei "Corect politic" - LGBT - Globalism - Ideologie de gen - Emigraţie
miercuri, 13 noiembrie 2024
Curtea Constituțională Stat în Stat - Adela Mîrza
vineri, 8 noiembrie 2024
Donald Trump în campanie a promis că va fi ales lua mărusuri împotriva transgenderismului
Mișcarea woke și insomniile ei
Se pare că mișcarea woke a început cu neoliberalismul anilor ’60 și a continuat prin „corectitudinea politică“ a anilor ’90. O sursă conceptuală revine școlii de la Frankfurt, ai cărei membri marcanți au emigrat în SUA în secolul trecut (Horkheimer, Adorno, Marcuse, Erich Fromm etc.). Unii vorbesc și depre o posibilă contaminare dinspre China maoistă… „Afectul“ predominant este o anumită proastă dispoziție față de America fondatorilor, cei care au impus rasismul în plan etnic, genetic, retoric. Și, prin Cristofor Columb, colonialismul. Lumea se împarte în oprimați și oprimatori. În realitate, se instituie un rasism anti-alb (whiteness).
Lista de mai sus poate continua. Explicațiile, cîte sînt, sînt greu de rezumat. Nouă, celor din Est, multe dintre derapajele enumerate ne răscolesc unele amintiri ideologice și sociale trăite mai ieri… Dar dacă nu ai memoria totalitarismului de extremă stînga – cazul societății americane –, nu poți nici pricepe, nici vindeca răul.
Autor Andrei Pleșu
sursa: www.dilemaveche.ro
joi, 7 noiembrie 2024
Donald Trump a învins
Deși toate televiziunile mari din România începând cu Pro TV, Digi 24 , TVR, Antena 3 etc. au susținit-o frenetic pe Kamala Harris și l-au atacat și ironizat constant pe Donald Trump pe față sau mascat în final au fost nevoiți să recunoască că poporul american are o altă viziune.
Majoritatea americanilor l-au votat pe Trump care deși nu este președinte perfect, este o variantă mai bună, mai normală decât varianta susținuta de Partidul Democrat devenit un partid hiper progresist (neomarxist) și promotor al ideologiei woke.
Deși au suferit o înfrângere de imagine televiziunile românești își continuă propaganda corecta politic -neomarxista și caută să influențeze telespectatorii pentru a vota împotriva conservatorilor suveraniși pe care îi etichetează ca reprezentând partide extremiste.
marți, 5 noiembrie 2024
Cristian Terheș : Televiziunile private cer la interviurile electorale între 4000 și 10000 euro pe minut !
PUNCTUL CRITIC: TU VOTEZI ROMÂNIA - ediția din 5 noiembrie 2024 - TVR1
duminică, 3 noiembrie 2024
vineri, 1 noiembrie 2024
Elena Lasconi susține parteneriatul civil între persoane de același sex, contrar învățăturilor creștine
Elena Lasconi a luat o poziție fermă în sprijinul parteneriatului civil între persoanele de același sex, deși acest demers contravine învățăturilor creștine.
În viziunea sa, drepturile și libertățile fundamentale trebuie să fie asigurate tuturor cetățenilor, indiferent de orientarea sexuală. Lasconi consideră că România are nevoie de un cadru legal care să ofere cuplurilor de același sex posibilitatea de a-și reglementa viața comună, prin recunoaștere oficială și protecție juridică.
Ea susține că parteneriatul civil este un pas necesar pentru a promova egalitatea de drepturi într-o societate modernă. Deși mulți văd această inițiativă ca fiind în conflict cu valorile crestine, Lasconi argumentează că o asemenea reglementare este o măsură de echitate socială și contribuie la diversitate și la respectul pentru demnitatea umană.
Poziția sa atrage atenția într-un context politic sensibil, alăturând-o altor politicieni care susțin o schimbare legislativă pentru recunoașterea cuplurilor de același sex. Lasconi consideră că România ar trebui să urmeze exemplul altor state europene care au adoptat parteneriatele civile, ca o formă de protecție și stabilitate pentru aceste cupluri, în ciuda dezbaterilor aprinse pe tema valorilor tradiționale.
Șocant. Elena Lasconi ar susține decizia de avort a fiicei sale la 16 ani: „Poate decide singură”
Elena Lasconi a stârnit controverse printr-o declarație recentă în care afirmă că ar susține decizia fiicei sale de a face un avort dacă aceasta ar avea 16 ani. Lasconi consideră că, în astfel de situații, o tânără ar trebui să aibă libertatea de a decide pentru ea însăși, fără presiuni exterioare.
Cu toate acestea, ideea că la 16 ani copiii ar avea discernământ deplin și nu ar avea nevoie de sfatul părinților este îngrijorătoare. La această vârstă, adolescenții au nevoie de îndrumare, iar a sugera că ar putea lua o decizie atât de importantă fără sprijin este considerat de mulți o abordare riscantă și lipsită de responsabilitate.